Η ομάδα του Hive Jump μας λέει περισσότερα για την απουσία του online co-op στο Wii U

19 Μαρ

hive-jump

Λίγες μέρες πριν είχαμε νέα σχετικά με την απουσία του online co-op στην έκδοση του Hive Jump στο wii U. Ο διευθυντής της Graphite Lab, Matt Raithel, είπε λίγα περισσότερα σχετικά με την επιλογή αυτή.

Το Online play για το Wii U ήταν στα υπόψιν για το Hive Jump, αλλά δεν ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να εγγυηθούμε από την αρχή. Οποτε το αναφέραμε στο πρώτο FAQ στην ιστοσελίδα μας. Το εξερευνήσαμε διεξοδικά την περασμένη χρονιά. Αναδιαμορφώσαμε τον κώδικα πολλές φορές για να βελτιώσουμε και να τελειοποιήσουμε τον κώδικα για την λειτουργία. Είδαμε και τους άλλους τιτλους και μιλήσαμε σε άλλες ομάδες ανάπτυξης για τις δυσκολίες του online play. Αξιολογήσαμε τα διάφορα εργαλειά για την αποδοτικότητα που ψάχναμε. Στο τέλος έρπεπε να κάνουμε μια κίνηση για μια δύσκολη πραγματικότητα. Το online multiplayer για το Wii U θα ήταν πέρα από τις δυνατότητές μας για αυτή την κυκλοφορία λόγω περιορισμων χρημάτων και χρόνου.

Δυστυχώς, όλη η προσπάθεια χάθηκε με αυτή την απόφαση: Κανείς δεν έδωσε σημασία στο level generation system, τα όπλα, τους εχθρούς, την ιστορία την υποστήριξη GamePad, τους αρχηγούς, τα relics και όλα τα συστήματα για τα οποία είμαστε περήφανοι στο Wii U.

Να είστε σίγουροι, θα υπάρχει ένα ευέλικτο και αξιόλογο local co-op και single player στο Wii U. Έχουμε επικεντρωθεί σε άλλα αποκλειστικά πράγματα όπως τα gamepad controller, amiibo support και τα special relic rooms που θα βρείτε μόνο στο Wii U.

Όσοι παίξατε το παιχνίδι στις PAX Prime και Indiecade, και που το χαρήκατε με φίλους, ελπίζουμε πως θα συμφωνήσετε πως το Hive Jump έχει πολλά να προσφέρει στους παίκτες του  Wii U.

Ευχαριστώ που με ακούσατε!

Ο Raithel είπε τα παρακάτω όταν ερωτήθηκε για την πιθανότητα προσθήκης του online play με patch:

Kaι σας ευχαριστώ όλους σας, ειλικρινά, για τα σχόλια. Βάζουμε τα δυνατά μας για να σας πούμε τους λόγους μας για τις αποφάσεις μας όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται και θα μας δείτε Online ολημερίς να απαντάμε στα ερωτήματά σας, για να μάθετε τη λογική μας.

Γνωρίζουμε πως δε θα συμφωνήσουν όλοι με την απόφαση, αλλά ελπίζουμε να αποκτήσουν μια καλύτερη ιδέα για το τι αντιμετωπίσαμε στην ανάπτυξη και να κατανοήσουν εν μέρει πως έπρεπε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις.

Δε μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα για το μέρλλον – είμαστε επικεντρωμένοι στην αρχική κυκλοφορία και δε θέλουμε να πούμε κάτι που δε θα είναι αλήθεια χωρίς να το ψάξουμε περισσότερο, γιατί είμαστε ήδη πνιγμένοι με την ανάπτυξη αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Η ομάδα του Hive Jump μας λέει περισσότερα για την απουσία του online co-op στο Wii U

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων