Η Petite Games φέρνει το “Funky Physics” στο Wii U eShop

23 Ιούλ

funky-physics-656x369

 

Η Petite Games ανακοίνωσε το “Funky Physics”, ένα νέο παιχνίδι για το Wii U eShop, το οποίο βασίζει τους μηχανισμούς και τον τρόπο παιχνιδιού του στους νόμους της φυσικής.

Δείτε παρακάτω το σχετικό Tweet της Petite Games:

Petite Games: Νέο παινίδι! Το Funky Physics, ένα παιχνίδι γρίφων βασισμένο στους φυσικούς νόμους, έρχεται αποκλειστικά στο Wii U

H Petite Games έχει ήδη βγάλει αρκετά παιχνίδια για το Wii U, μεταξύ των οποίων είναι και τα: Land it Rocket, Super Destronaut, Midnight, και Toon Tanks.

Πηγή

Η Petite Games φέρνει το “Funky Physics” στο Wii U eShop

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων