Οι πιο πρόσφατες αποκαλύψεις χαρακτήρων από τη σειρά Marvel’s Avengers της LEGO περιλαμβάνουν τον Stan-Buster και πολλά ακόμα νέα

12 Ιούλ

3_CCB_Stanbuster_03-656x369

 

Η εταιρεία Warner Bros. Interactive Entertainment κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στη Comic-Con του San Diego αποκάλυψε μία νέα φουρνιά από χαρακτήρες που θα συμπεριληφθούν στη σειρά Marvel Super Heroes της LEGO.

Ο Sam Wilson στη μορφή του Captain America, ο America Chavez, και ο Crossbones θα συμπεριλαμβάνονται στο παιχνίδι. Επιπλέον, ο Stan Lee θα θα εμφανιστεί με τη μορφή του δικού του στρατού από το Iron Man και με το αυθεντικό κοστούμι από το Hulkbuster έχοντας τ’όνομα the Stan-Buster.

Έχουμε συμπεριλάβει ορισμένα στιγμιότυπα από τους νέους χαρακτήρες από τη σειρά Marvel’s Avengers της LEGO στο παρακάτω άλμπουμ. Το παιχνίδι θα κυκλοφορίσει τον ερχόμενο χειμώνα.

 

Marvel Avengers

 

 

Οι πιο πρόσφατες αποκαλύψεις χαρακτήρων από τη σειρά Marvel’s Avengers της LEGO περιλαμβάνουν τον Stan-Buster και πολλά ακόμα νέα

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων