Η PlayEveryWare θα φέρει το Olympia Rising στο Wii U, το Jewel Quest έρχεται επίσης στο eShop

07 Μαρ

olympia-rising

Το Olympia Rising έρχεται στις κονσόλες της Nintendo χάρη στην ομάδα δημιουργίας του Elliot Quest Wii U, PlayEveryWare. Ο Thomas O’Connor αποκάλυψε στο Nintendo Everything πως η ομάδα του συνεργάζεται με τους αρχικούς δημιουργούς, την Paleozoic Games για να το μεταφέρουν και να το εκδόσουν στο eShop. Θα είναι διαθέσιμο σε «όλες τις περιοχές» μέσα στον Απρίλιο.

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει πέρσι, το Olympia Rising είναι ένα 2D action-platformer στο οποίο πρωταγωνστεί ή νεαρή πολεμίστρια Iola (Ιόλη). Όταν πεθαίνει πριν την ώρα της, βρίσκεται σον Κατω Κόσμο. Η Ιόλη μπορεί να πηδήξει και να επιτεθεί για να ξεπαστρέψει εχθρούς και μπορεί να ανέβει από τον Κάτω Κόσμο με πολύ μεγάλη ευελιξία.

Ορίστε κι ένα βίντεο από το Olympia Rising:

Η PlayEveryWare είπε επίσης στο Nintendo Everything πως ο τίτλος match-3 puzzle, Jewel Quest, έρχεται στο Wii U. Η PlayEveryWare έκανε τη μεταφορά, με την εταιρία iWin να διαχειρίζεται την κυκλοφορία. Ο O’Connor αναμένει πως η ημερομηνία κυκλοφορίας θα γνωστοποιηθεί «πολύ σύντομα».

Πηγή

Η PlayEveryWare θα φέρει το Olympia Rising στο Wii U, το Jewel Quest έρχεται επίσης στο eShop

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων