Η Pokemon Company δεν αναφέρεται αν ο Shadow MewTwo είναι πραγματικό μέρος της σειράς Pokemon

18 Φεβ

shadow-mewtwo-pokken-tournament-656x369

Ο Shadow MewTwo είναι δημιούργημα της συνεργασίας μεταξύ των δημιουργών του παιχνιδιού Pokken, οπότε δεν ήταν ποτέ μέρος της σειράς pokemon σαν τα υπόλοιπα που είναι καταχωρημένα στο pokedex της σειράς.

Σε συνέντευξή του στο Polygon, ο παραγωγός του Pokken Tournament Masaaki Hoshino είπε:

“Όταν ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με την Pokemon Company και την GameFreaks είχαμε συνεχή επαφή για την δημιουργία του Pokken πως όλα βαίνουν καλώς. Εμείς στην Bandai Namco τότε είχαμε μια ιδέα για μία έκδοση ενός πιο “σκοτεινού” MewTwo έτσι δώσαμε μια ευκαιρία στον σχεδιαστή μας να φτιάξει ένα προσχέδιο που θα παρουσιάζαμε στην Pokemon Company και την GameFreaks. Τους άρεσε πάρα πολύ ιδέα έτσι το προχωρήσαμε”

“Επειδή σε όλους άρεσε αυτός το σχεδιασμός του MewTwo ελπίζουμε να τον χρησιμοποιήσουν στο μέλλον, αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας.”

Ο παραγωγός του Tekken Katsuhiro Harada, που εργάζεται επίσης στο Pokken Tournament, ανέφερε επίσης:

“Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ξεχωριστό από την κύρια σειρά, είναι μοναδικό. Λαμβάνει μέρος στην περιοχή Ferrum, που σημαίνει Σιδηρά Ήπειρος όπου είναι λογοπαίγνιο και δείχνει την σχέση με το παιχνίδι Tekken. Οπότε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο χαρακτήρας, [Shadow Mewtwo] είναι φυσικά μέρος της σειράς. Βέβαια η Pokémon Company και η Game Freak είναι υπεύθυνες για το πως θα χρησιμοποιήσουν τον χαρακτήρα, αλλά νομίζω πως το πάθος του Κ. Hoshino για την δημιουργία αυτού του χαρακτήρα θα τους συγκινήσει ώστε να τον χρησιμοποιήσουν”

Το Polygon ήρθε σε επαφή με την Pokemon Company και τους ρώτησε για τον Shadow MewTwo και ο εκπρόσωπος της εταιρίας απάντησε  με την κλασική απάντηση “Ουδέν σχόλιον.”

Πηγή 

Η Pokemon Company δεν αναφέρεται αν ο Shadow MewTwo είναι πραγματικό μέρος της σειράς Pokemon

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων