Οι πωλήσεις του Mercenaries Saga 2 έχουν υπερβεί της προσδοκίες της Circle Entertainment

28 Ιούλ

mercenaries-saga-2

 

Το Mercenaries Saga 2 κυκλοφόρησε νωρίτερα τον Ιούλιο στο eShop του Nintendo 3DS στη Βόρειο Αμερική. Τη περασμένη εβδομάδα, έγινε διαθέσιμο και στην Ευρώπη.

Μέχρι τώρα, η Circle Entertainment λέει ότι έχει επιτύχει μεγαλύτερες πωλήσεις απ’ότι περίμενε. Η εταιρεία επίσης τόνισε τα πολλά θετικά σχόλια που έλαβε από τη κοινότητα της στο Miiverse.

Οι πωλήσεις του Mercenaries Saga 2 έχουν υπερβεί της προσδοκίες της Circle Entertainment

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων