Η Ratalaika Games φέρνει το Legend of Yore στο WiiU, ενδεχομένως και στο 3DS

02 Ιούλ

legend-of-yore

Η Ratalaika Games ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με τους αρχικούς δημιουργούς Coke & Code για να φέρουν το Legend of Yore σε νέες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Wii U και ενδεχομένως το 3DS.

Το Legend of Yore είναι ενας roguelike τίτλος, στον οποίο οι παίκτες επιλέγουν το χαρακτήρα τους και εξερευνούν κατακόμβες. Οι παίκτες θα αντιμετωπίζουν εχθρούς στο δρόμο τους και θα ανεβάζουν το επίπεδό τους.

Στη νέα έκδοση του Legend of Yore, η Ratalaika Games θα συμπεριλάβει νέο περιεχόμενο και επιλογές εξατομίκευσης του χαρακτήρα (character customization στα ελληνικά), καθώς και χειρισμό προσαρμοσμένο για κονσόλες. Επίσης θα αναπτυχθεί πάνω σε μια νέα μηχανή και θα διαθέτει ανανεωμένο interface.

H Ratalaika Games υπολογίζει πως το Legend of Yore θα είναι διαθέσιμο για το Wii U κάποια στιγμή μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Η Ratalaika Games φέρνει το Legend of Yore στο WiiU, ενδεχομένως και στο 3DS

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων