Η SEGA θα εστιάσει στην ποιότητα, θέλει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φίλων της

08 Ιούλ

sega

To τεύχος του Famitsu για αυτή την εβδομάδα περιέχει μια συνέντευξη με το Διευθύνοντα Σύμβουλο και πρόεδρο της SEGA,  Hajime Satomi.

Σε κάποια στιγμή της συζήτησης, ο Satomi ανέφερε πως η εταιρία του έχει «μάθει πολλά απο την Atlus», την οποία η SEGA εξαγόρασε το 2013. Μίλησε επίσης για το πώς η SEGA σπρώχνει πραγματικά την ιδέα της ποιότητας.

Ο Satomi δήλωσε:

Όσον αφορά την αγορά της Δύσης, μάθαμε πολλά απο την Atlus. Αν μπορέσουμε να κάνουμε ένα τίτλο με σωστή ποιότητα, πιστεύω πως υπάρχει μια καλή πιθανότητα να τα πάει καλά στη Δύση για παίχτες που αρέσκονται στο να παίζουν ιαπωνικά παιχνίδια.

Μιλούσα με τους εργαζόμενους σχετικά με το πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε σοβρά την ποιότητα απο δω κι εμπρός. Ειδικά στη Β. Αμερική και την Ευρώπη, όπου πάντα εστιάζαμε στις ημερομηνίες, πιστεύω πως αν δε μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ποιότητα, καλύτερα να μην κυκλοφορήσουμε τίποτα.

Βάλαμε τα δυνατά μας για να χτίσουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους παλαιότερους φίλους της Sega, όμως κοιτώντας πίσω, υπήρχαν κάποιοι τίτλοι που εν μέρει την πρόδωσαν τα τελευταία 10 χρόνια.

Αφού λαμβάνουμε την ποιότητα σοβαρά υπ’όψιν, δε μπορώ να το υποσχεθώ για την ώρα, πιστεύω όμως οτι θα ανακοινώσουμε κάτι για οικιακές κονσόλες στο Tokyo Game Show.”

Το Famitsu λήγει την κουβέντα με τον Satomi ρωτώντας τον τι να περιμένουν οι φίλοι της εταιρίας στο μέλλον.

Η SEGA τη δεκαετία του ‘90 ήταν γνωστή φίρμα, αλλά έκτοτε χάσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και δε μας έμεινε τίποτα παρά η φήμη. Γι’αυτό το λόγο, θα θέλαμε να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πελατών και να ξαναγίνουμε «φίρμα».

Πηγή 1, Πηγή 2

Η SEGA θα εστιάσει στην ποιότητα, θέλει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φίλων της

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων