Η Sinxsoft φέρνει το Cross Reverie για το Wii U

25 Ιούλ

cross-reverie-656x369

 

Η Sinxsoft πρόσφατα έφερε το παιχνίδι ρόλων της ιαπωνικού στυλ, το Cross Reverie σε Kickstarter.  Ωστόσο, οι διαδικασίες ξεκίνησαν αφότου το στούντιο κατάφερε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση από έναν ιδιωτικό επενδυτή.

To Cross Reverie στοχεύει στην κυκλοφορία του για το τρίτο τέταρτο του 2016 σε PC, ενώ η Sinxsoft σκοπεύει να φέρει τον τίτλο και στο Wii U.

Μπορείτε να δείτε κάποια στοιχεία του τίτλου παρακάτω:

Πηγή

Η Sinxsoft φέρνει το Cross Reverie για το Wii U

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων