Η σειρά κόμικ του Fire Emblem Fates: Birthright comic θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο στην Ιαπωνία

13 Αυγ

fire-emblem-fates-comic-anthology

 

Είναι ζήτημα εβδομάδων, η κυκλοφορία της κόμικ-ανθολογίας του Fire Emblem Fates: Birthright. Το Amazon Japan (κατάστημα Amazon της Ιαπωνίας) το έχει προγραμματισμένο για τις 31 Αυγούστου με μέγιστη τιμή τα 910 yen (περίπου 6,50€).

Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, επίσης, θα κυκλοφορίσει ένα four-panel manga. το οποίο θα έχει ως τιμή πώλησης τα 740 yen (περίπου 5,50€) .

 

Η σειρά κόμικ του Fire Emblem Fates: Birthright comic θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο στην Ιαπωνία

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων