Η σειρά παιχνιδιών Bike Rider DX έρχεται στο Wii U

30 Ιούλ

bike-rider-dx

 

Η Spicysoft έφερε δύο παιχνίδια της σειράς Bike Rider DX στο eShop του 3DS. Τώρα πλέον φαίνεται ότι οι ίδιοι τίτλοι έχουν δρομολογηθεί ώστε να είναι διαθέσιμοι και στο Wii U.

Στη τελευταία οικονομική αναφορά της Nintendo, δύο τίτλοι της σειράς παιχνιδιών Bike Rider αναφέρονται στη λίστα κυκλοφορίας για τη κονσόλα της. Το “Bike Rider Ultra DX – Galaxy Tour” και το “Bike Rider Ultra DX – World Tour” περιέχονται στην αναφορά της. Δυστυχώς, δεν έχουμε καθόλου λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα παίζονται στο Wii U, ούτε για το πότε θα είναι διαθέσιμα.

 

Η σειρά παιχνιδιών Bike Rider DX έρχεται στο Wii U

| eShop, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων