Η Sold Out μας λέει αυτό που γνωρίζαμε εδώ και καιρό

07 Νοέ
Η Sold Out μας λέει αυτό που γνωρίζαμε εδώ και καιρό

Την περασμένη εβδομάδα η Team17 ανακοίνωση τη συνεργασία της με τη Sold Out.

Οι δύο εταιρείες θα φέρουν τα παιχνίδια της Team17 στη λιανική για το Switch.

Τα παιχνίδια της Team17 που μπορούμε να περιμένουμε είναι τα Overcooked, Worms W.M.D. και Yoku’s Island Express.

Ο ιστότοπος GamesIndustry μίλησε με το Δ.Σ. της Sold Out, Garry Williams, μετά την αποκάλυψη. Κατά τη γνώμη του, οι ισχυρισμοί που θέλουν τα third-party games να πασχίζουν στις πλατφόρμες της Nintendo είναι υπερβολές.

Τι είπε σχετικά ο διευθυντής της Sold Out:

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που έχουν καταφέρει να βγάλουν αρκετά έσοδα από πωλήσεις στις κονσόλες της Nintendo. Όταν εργαζόμουν για την Imagineer στην Ιαπωνία, κάναμε μερικά πολύ καλά έσοδα από το Sim City SNES. Πολλοί από έμας επίσης πήγαμε πολύ καλά στο GameCube, το Wii και το DS. Οι ευκαιρίες είναι εκεί. Η Nintendo δεν αποκλείει κανέναν. Απλά ζητά να ανεβάσεις το “επίπεδο”. Αν ήταν εύκολο βέβαια, θα το έκανε ο οποιοσδήποτε.

Ο Williams βέβαια παραδέχτηκε πως η πώληση παιχνιδιών στο στίβο της λιανικής μπορεί να είναι ζόρικο. Πιστεύει όμως πως τα παιχνίδια της Team 17 θα πουλήσουν και πως η Sold Out θα κάνει αξιοπρεπή έσοδα.

Το μοντέλο της λιανικής είναι σκληρό στο Switch. Πρέπει να είσαι σίγουρος πως ο τίτλος σου δουλεύει πριν βγει στην αγορά. Ευτυχώς για μας, τα παιχνίδια της Team 17 στο Switch είναι δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα. Το Overcooked, για παράδειγμα, έχει κερδίσει δύο βραβεία BAFTA και είναι ήδη επιτυχημένο στην κονσόλα της Nintendo.

Η Sold Out δεν κάνει “ματαιόδοξες κυκλοφορίες”. Αν δεν ήμασταν σίγουροι οτι θα έχουμε κέρδη, δε θα μπαίναμε στην αγορά λιανικής του Switch. Η Nintendo απλά παραδίδει την πλατφόρμα για την επιτυχία. Από εκεί και μετά, είναι στο χέρι των εκδοτών να αποφασίσουν το πώς θα ανέβουν στο τρένο. Αλλιώς, θα δουν το θωρηκτό των επιτυχημένων πωλήσεων να φεύγει από την αποβάθρα.

 

Εσείς τι γνώμη έχετε;

Προσωπικά, ο γράφων έχει βαρεθεί να έχει τόσο συχνά δίκιο.

 

Πηγή

Η Sold Out μας λέει αυτό που γνωρίζαμε εδώ και καιρό

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων