Η Square Enix αποκαλύπτει νέο παιχνίδι Dragon Quest σε μία παρουσίαση αυτήν την εβδομάδα

28 Ιούλ

dragon-quest-logo1

Ακόμα είναι άγνωστο αν το Dragon Quest XI θα βγει σε πλατφόρμες της Nintendo ή όχι. Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του παιχνιδιού στο YouTube σήμερα, στις 11 το πρωί. Πάντως το Logo του παιχνιδιού διεύρεσε και μπορείτε να το δείτε.

dragon-quest-xi-logo

Το Jump αυτής της εβδομάδας δείνει πληροφορίες για την παρουσίαση ενός νέου τίτλου για το Dragon Quest. Η Square Enix θα έχει μία παρουσίαση στις 28 Ιουλίου και αναμένετε να παρουσιαστεί ένας νέος κεντρικός τίτλος για την σειρά. Το γεγονός θα γίνει online σε ζωντανή μετάδοση.

Το Jump αναφέρει ότι στο τεύχος της 3 Αυγούστου, θα περιέχονται πληροφορίες για “τον μεγάλο τίτλο”. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, πολλοί πιστεύουν ότι θα γίνει μία ανακοίνωση για το Dragon Quest XI.

Το Dragon Quest IX και το Dragon Quest X ήταν σε πλατφόρμες της Nintendo. Αν ακούσουμε νέα για το Dragon Quest XI σύντομα, θα είναι ενδιαφέρον αν θα είναι και αυτό σε ένα σύστημα της Nintendo ή όχι.

Επίσης, έχουμε νέες πληροφορίες, ότι η Square Enix θα ανακοινώσει “τον πρώτο κεντρικό τίτλο για το Dragon Quest εδώ και τρία χρόνια”. Θα υπάρξουν και πληροφορίες για άλλους τίτλους του Dragon Quest, οπότε ελπίζουμε να ακούσουμε νέα για το Dragon Quest VIII και το Dragon Quest Monsters: Joker 3.

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3

Η Square Enix αποκαλύπτει νέο παιχνίδι Dragon Quest σε μία παρουσίαση αυτήν την εβδομάδα

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων