Η Square Enix δεν έχει πολλά να πει σχετικά με την πιθανή κυκλοφορία του Dragon Quest XI και σε άλλες περιοχές ανά τον κόσμο

29 Ιούλ

dragon-quest-xi-656x369

 

Η Square Enix σήμερα τελικά ανακοίνωσε τον τίτλο Dragon Quest XI. Αυτά ήταν κατά βάση καλά νέα, αλλά οι φαν του παιχνιδιού θέλουν να ξέρουν αν η εταιρεία έχει σκοπό να φέρει το συγκεκριμένο παιχνίδι και δυτικά.

Δυστυχώς, η Square Enix δεν είχε πολλές απαντήσεις αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο κοινό. Ο εκδότης του παιχνιδιού παρείχε στη Eurogamer (=είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ιστοσελίδα στην Ευρώπη σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια)  την ακόλουθη δήλωση:

“Προς το παρόν δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο, Ωστόσο,θα το εξετάσουμε ,όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν και για άλλα παιχνίδια Dragon Quest. Δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες για να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή.”

Το Dragon Quest XI φαίνεται πως θα κυκλοφορίσει στην Ιαπωνία το επόμενο έτος. Αν υπάρχει περίπτωση το παιχνίδι να έρθει και δυτικά σε μορφή RPG, πιθανότατα δεν θα συμβεί μέχρι το 2017.

 

 

Η Square Enix δεν έχει πολλά να πει σχετικά με την πιθανή κυκλοφορία του Dragon Quest XI και σε άλλες περιοχές ανά τον κόσμο

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων