Η Square Enix μιλά για την καθυστέρηση του Dragon Quest XI

09 Απρ
Η Square Enix μιλά για την καθυστέρηση του Dragon Quest XI

Τι γίνεται με τη Switch version του Dragon Quest XI; Αυτό είναι ένα από τα άλυτα μυστήρια που περιβάλλουν τον τίτλο.

Τώρα όμως έχουμε μερικές απαντήσεις!

 

Dragon Quest XI και Switch

Το παιχνίδι ήταν από τους πρώτους τίτλους που ανακοινώθηκαν για τη νέα κονσόλα της Nintendo. Παρόλα αυτά όμως δεν έχουμε δει τίποτα σχετικά με το παιχνίδι. Ούτε στιγμιότυπα, ούτε κάποια είδηση. Είχαμε μεν την ανακοίνωση πως το DQXI θα έρθει στη Δύση τον ερχόμενο Σεπτέμβριό, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Switch.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε με το GameSpot, ο παραγωγός Hokuto Okamoto υπέδειξε τον υπαίτιο:

Ισχύει πως η Nintendo Switch version τελεί υπό κατασκευή αυτή τη στιγμή. Ειδικά όσον αφορά την ανάπτυξη, το παιχνίδι δημιουργήθηκε στην Unreal Engine. Η συγκεκριμένη έκδοση της Unreal Engine όμως πρέπει να ενημερωθεί για να υποστηρίζει το Switch. Έτσι λοιπόν, η ανάπτυξη αναμένεται να πάρει καιρό. Απέχει πολύ ακόμη.

 

 

Το αρχικό σχέδιο και η τελική απόφαση

Συνεχίζοντας, ο Okamoto πρόσθεσε τα εξής:

Βέβαια, σκεφτήκαμε να κυκλοφορήσουμε τις PS4 και Switch versions την ίδια στιγμή, αν γινόταν. Αυτή τη στιγμή όμως φαίνεται πως δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση με την Switch version. Η ιαπωνική ομάδα μας ήθελε να κυκλοφορήσει το Dragon Quest XI και να το φέρει στους θαυμαστές της το συντομότερο δυνατόν. Γι’ αυτό λοιπόν και προχώρησαν με τις PS4 και Steam versions αυτή τη φορά.

 

Πηγή

Η Square Enix μιλά για την καθυστέρηση του Dragon Quest XI

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων