Η Two Tribes θέλει να συνεχίσει την υποστήριξη σε Nintendo Consoles

28 Αυγ

rive1-656x369Η εταιρία που δημιούργησε τα Toki Tori και Rive, η Two Tribes, ενδιαφέρεται να συνεχίσει την υποστήριξή της στη Nintendo στο μέλλον, όσο η εταιρία παράγει κονσόλες.

Ο Martijn Reuvers της Two Tribes είπε στο Nintendo World Report:

Αν συνεχίσουν να φτιάχνουν κονσόλες, και πιστεύω πως αυτό θα γίνει ειδικά μετά το NX, εγώ πάντα θα τους υποστηρίζω.  Δεν το λέω αυτό επειδή θέλω να τους ικανοποιήσω, αλλά δουλεύω μαζί τους 15 χρόνια τώρα και απλά μοιάζει σωστό.  Αν ακόμη φτιάχνουν κονσόλες, εμείς θα είμαστε εκεί.

Πηγή

Η Two Tribes θέλει να συνεχίσει την υποστήριξη σε Nintendo Consoles

| indies, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων