Η Vanpool βοήθησε στο Paper Mario: Sticker Star ώστε να εξασφαλιστεί η κυκλοφορία του το 2012

29 Ιούν

paper_mario-2

Το Paper Mario: Sticker Star ήταν πρωτίστως ένα προϊόν από την Intelligent Systems ,αλλά η Vanpool επίσης δούλεψε πάνω στο παιχνίδι. Εκ μέρους της Nintendo,ο Kensuke Tanabe πρόσφατα δήλωσε ότι η Vanpool τελειοποίησε το Sticker Star, βοήθεια την οποία χρειαζόμασταν, ώστε τελικά να εξασφαλιστεί τελικά η κυκλοφορία του το 2012.

Η Vanpool τώρα συμβάλλει στο Chibi-Robo!: Zip-Lash παράλληλα με το Skip. Ο Taro Kudo, ένας διευθυντής στην εταιρεία, προηγουμένως δούλεψε στο Square και στο Love-de-Lic μαζί με τους θεμελιωτές του Skip.

Η Vanpool βοήθησε στο Paper Mario: Sticker Star ώστε να εξασφαλιστεί η κυκλοφορία του το 2012

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων