Η Zoink μιλά σχετικά με την άφιξη του Zombie Vikings στο Wii U, σκέψεις για παιχνίδια της στο New 3DS

30 Αυγ

zombie-vikings-21-656x369

Η Zoink μίλησε για την απόφασή της να φέρει το Zombie Vikings στο Wii U – και άφησε υπόνοιες για μια πιθανή μεταφορά στο New 3DS.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο ιδρυτής Klaus Lyngeled είπε πως το ενδιαφέρον απο τους θαυμαστές της Nintendo ήταν μεγάλος λόγος που το στούντιο θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι του στο eShop. Επιπροσθέτως, έκανε νύξεις για ενδιαφέρον μεταφοράς του παιχνιδιού και στο New 3DS μαζί με το Stick it to the Man.

Ακολουθούν τα πλήρη σχόλια του Lyngeled:

Κάθε φορά που κοιτάμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρουμε τη Nintendo, υπάρχει ένα τεράστιο κοινό και είναι πολύ αφοσιωμένο. Νιώθω πως θα πρέπει να κάνουμε κάτι και για μια κονσόλα της Nintendo, στηρίζουν την κοινότητα των παικτών και νοιάζονται για το gameplay. Μ’αυτό το παιχνίδι, εφόσον έχουμε σκληροπυρηνικό gameplay, θέλω να σιγουρευτώ οτι τα παιδιά θα το δοκιμάσουν και να σω αν θα τους αρέσει, γιατί ξέρουν τι παίζει. Γι’αυτο θα το κυκλοφορήσω στο Wii U, όμως θα ήθελα να το βγάλω και για 3DS, δυστυχώς όμως η μηχανή μας δεν το υποστηρίζει ακόμα. Τώρα που το New 3DS υποστηρίζει τη μηχανή Unity, μπορεί να κάνουμε κάτι στο μέλλον. Έχουμε μιλήσει σχετικά με το Stick It To The Man για το New 3DS το οποίο θα ήθελα πολύ να κάνω. Θα θέλαμε να το κυκλοφορήσουμε φέτος το Δεκέμβρη και θέλουμε να επικεντρωθούμε στο να παίζεται με το κανονικό Wii Remote για να μπορούν τέσσερεις άνθρωποι να παίζουν ταυτόχρονα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα υποστηρίξουμε το GamePad γιατί μπορεί να μη βγάζει νόημα, είναι πιο σημαντικό να παίζεται με τέσσερεις παίκτες.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Zoink μιλά σχετικά με την άφιξη του Zombie Vikings στο Wii U, σκέψεις για παιχνίδια της στο New 3DS

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων