Ιαπωνία: Το Splatoon ξεπερνά σε πωλήσεις το Mario Kart 8 μέσα στις 18 πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του

01 Οκτ

splatoon-mario-kart-8-sales-japan-656x422

 

Το Splatoon ξεπέρασε σε πωλήσεις το Mario Kart 8 στην Ιαπωνία σύμφωνα με την ευθυγράμμιση των στατιστικών των πωλήσεων των δύο παιχνιδιών. Μέσα στην 18η εβδομάδα, το Splatoon πούλησε 681,495 αντίτυπα. Η σύγκριση με τις πωλήσεις του Mario Kart 8 δείχνει ότι μέσα στο ίδιο χρονικό περιθώριο είχε πουλήσει 678,250 αντίτυπα.

Προφανώς, το Splatoon είναι επίσης και το παιχνίδι που σημείωσε τις γρηγορότερες πωλήσεις στην αγορά της Ιαπωνίας στα παιχνίδια του Wii U.

 

Ιαπωνία: Το Splatoon ξεπερνά σε πωλήσεις το Mario Kart 8 μέσα στις 18 πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων