Ιαπωνική παρουσίαση του Zombie Defence

29 Ιούλ

zombie-defense-wii-u-656x369

 

Πρώτη φορά ακούσαμε για το Zombie Defence τον περασμένο Δεκέμβριο.  Το παιχνίδι εκτιμήθηκε στη Γερμανία και πλέον δείχνει έτοιμο για την κυκλοφορία του στο eShop.  Το παιχνίδι φαίνεται πως θα έρθει και στην Ευρώπη και στη Βόρειο Αμερική μέσω του Wii U eShop.

Την επόμενη εβδομάδα, το παιχνίδι κάνει το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία, οπότε η Teyon έβγαλε ένα μικρό τρέιλερ για τον τίτλο. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ιαπωνική παρουσίαση του Zombie Defence

| eShop, Wii U | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων