Ειδήσεις από τον κόσμο του Super Mario!

13 Νοέ
Ειδήσεις από τον κόσμο του Super Mario!

Σήμερα έχουμε νέο υλικό από το μαγικό κόσμο του Super Mario.

Παρακάτω, θα δείτε σχόλια από τους δημιουργούς του Odyssey, αλλά και νέα ενδιαφέροντα βίντεο!

 

Οι δημιουργοί του Super Mario Odyssey μιλούν για τις προθέσεις τους

Το CNETσυζήτησε με τους δημιουργούς του Mario Odyssey πρόσφατα. Ο διευθυντής Kenta Motokura, αλλά και ο παραγωγός Yoshiaki Koizumi έκαναν μερικά σχόλια για το παιχνίδι.

Τάδε έφη Motokura:

Όταν ξεκινήσαμε την ανάπτυξη, ο κ. Koizumi μου έδωσε πολύ συγκεκριμένες οδηγίες. Είπε: “Θέλω να εκπλήξεις τον κόσμο”. Οπότε το κάναμε κεντρικό θέμα μας. Η έκπληξη έγινε λέξη κλειδί όσο σκεφτόμασταν το σχεδιασμό του παιχνιδιού.

Ο Motokura μίλησε και για τη “συναισθηματική απήχηση” και τη σημασία της:

Αν ένα αντικείμενο έχει καρφιά, τότε μεταδίδεις πως ο Mario θα πονέσει αν το αγγίξει. Αν κάτι γυαλίζει, τότε μεταδίδεις πως είναι κάτι που θέλουν να ο παίκτης θέλει να μαζέψει. Θέλουμε ο σχεδιασμός των αντικειμένων και το gameplay να είναι κάτι που να αντηχεί διαισθητικά με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

Για να δούμε τι είπε και ο Koizumi:

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δεις ένα χαρακτήρα σαν το Mario. Για μας, ο Mario είναι ένα μέσο για να εξερευνήσουμε νέες προκλήσεις στο game design. Να βρούμε νέους τρόπους για να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των παικτών. Από την άποψη των πακτών, έχει αυτή την φωτεινή παρουσία. Ένας χαρακτήρας που είναι πολύ εύκολο να συμπαθήσουν και να αναγνωρίσουν.

 

 

Σχεδόν 150.000 ντόμινο προς τιμήν του Super Mario Odyssey!

To Super Mario Odyssey κυκλοφόρησε πρόσφατα για το Switch και ο TheDominoKing αποφάσισε να το γιορτάσει όπως μόνο αυτός ξέρει. Χρησιμοποίησε 148.777 ντόμινο για να αναπαράγει εικόνες από το παιχνίδι.

Δείτε τι έκανε ο άνθρωπας παρακάτω!

 

 

Mario Party: The Top 100 – Νέες λεπτομέρειες για την κυκλοφορία, μαζί με νέο βίντεο!

Σχεδόν ένα δεκαπενθήμερο νωρίτερα, η Nintendo ανακοίνωσε πως το Mario Party: The Top 100 θα κυκλοφορούσε στις 5 Ιανουαρίου 2018.

Κι όμως, η Nintendo τώρα ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τελικά στις 22 Δεκεμβρίου! Συνήθως, όταν αλλάζουν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας, τότε ένα παιχνίδι καθυστερεί. Ο λόγος για την αλλαγή αυτή δεν είναι ξεκάθαρος, αλλά η λογική λέει πως η Nintendo θέλει να εκμεταλλευτεί τις γιορτές.

 

 

 

Πηγή 1Πηγή 2

Ειδήσεις από τον κόσμο του Super Mario!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων