Ειδήσεις για το Pokemon GO

31 Ιούλ
Ειδήσεις για το Pokemon GO

Όπως πάντα το Nintendo Next είναι η πηγή σας για τα τελευταία νέα σχετικά με το Pokemon GO!

Ξεκινώντας, μάθαμε πως το Pokemon GO ενημερώθηκε, αλλά μόνο από την πλευρά των server. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει patch για να κατεβάσετε, απλώς η Niantic έχει κάνει κάποιες αλλαγές.

Το Serebii μας λέει πως μερικές PokeStops και γυμναστήρια έχουν αφαιρεθεί από το παιχνίδι. Η Niantic διάφορα Pokemon spawns. Επίσης, η ζημιά που προκαλούν οι κινήσεις άλλαξε. Μερικές δέχτηκαν boost, ενώ άλλες nerfs.

Επίσης, διάφορα apps και websites τα οποία παρακολουθούσαν τα τερατάκια του παιχνιδιού έκλεισαν. Κάποια sites όπως το Poke Hound έλαβαν εντολές cease and desist αναγκάζοντάς τα να κλείσουν μόνιμα.

Άλλος ένας δημοφιλής και δωρεάν tracker είναι ο Pokevision. Μέσα από το website, οι παίκτες μπορούσαν να δουν το πού θα εμφανιστούν τα τερατάκια και για πόση ώρα. Αλλά με το νέο Pokemon GO update, το Pokevision δε μπορεί να χρησιμποιηθεί πλέον κάτι που επιβεβαίωσε και η ομάδα του tracker μέσω twitter

Αξίζει όμως να λάβετε υπόψιν πως αυτή η κατάσταση συνέβη και με το Ingress, το τελευταίο παιχνίδι της εταιρίας. Παρόμοιες υπηρεσίες έθεταν μεγάλο επιπλέον βάρος στους server του παιχνιδιού για να παρακολουθούνται όλα τα δεδομένα κι αυτός πιθανότατα να είναι ένας από του λόγους για τους οποίους η Niantic κλείνει τους Pokemon trackers.

Επίσης, το Pokemon GO Plus υποτίθεται πως θα κυκλοφορούσε ήδη, αλλά καθυστερεί μέχρι το Σεπτέμβριο όπως σας είπαμε πριν λίγες μέρες.

Μιλώντας με το Polygon, η Nintendo μας έδωσε μια επίσημη δήλωση για την καθυστέρηση:

Η καθυστέρηση προέρχεται από τις προετοιμασίες για το update του Pokémon Go application για την βελτιστοποίηση του Pokémon Go Plus. Για να παρέχουμε νέες εμπειρίες για το Pokémon Go με το Pokémon Go Plus σε αρκετά υψηλή ποιότητα που να ικανοποιεί όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε όσο χρειαστεί για να το πετύχουμε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3, Πηγή 4

Ειδήσεις για το Pokemon GO

| iOS/Android, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων