Εικόνες από τα κοστούμια της Inkling Girl και του Pit στο Super Mario Maker

18 Αυγ

splatoon-super-mario-maker-656x369

 

Έχουμε άλλες δύο εικόνες από κοστούμια που θα περιλαμβάνονται στο Super Mario Maker. Η εικόνα της Inkling Girl είναι η παρακάτω, ενώ του Pit είναι η πάνω εικόνα.

 

pit-super-mario-maker

 

Υπάρχουν πολλά ακόμη ρούχα στο Super Mario Maker που δεν έχουμε δει ακόμα. Λογικά θα υπάρξουν πολύ περισσότερες εικόνες τον ερχόμενο μήνα πριν τη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

 

Εικόνες από τα κοστούμια της Inkling Girl και του Pit στο Super Mario Maker

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων