Εικόνες και πληροφορίες συμβατότητας για το Miitomo

19 Φεβ

miitomo_19

To Miitomo αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα σε iOS και Android.  Φαίνεται όμως πως, σύμφωνα με τη σελίδα FAQ του ιστοτόπου της εφαρμογής, η Nintendo κάνει ένα ‘ξεκαθάρισμα’ των λειτουργικών συστημάτων.

Το Miitomo θα λειτουργεί σε iPhone, iPod Touch, and iPads που έχουν iOS 7.0 ή νεότερο.  Παράλληλα, οι συσκευές android θα χρειαστεί να έχουν έκδοση 4.0.3 ή νεότερη.  Επιπλέον, η Nintendo προειδοποιεί ότι μερικές συσκευές android πιθανό να μην υποστηρίζονται.

Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες από την επερχόμενη εφαρμογή, οι οποίες δείχνουν τη δημιουργία Mii, φωτογραφιών και πολλά άλλα.

Miitomo

Πηγή

Εικόνες και πληροφορίες συμβατότητας για το Miitomo

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων