Ημερήσια μπόνους για το Pokemon GO επιβεβαιώνει η Niantic

03 Νοέ
Ημερήσια μπόνους για το Pokemon GO επιβεβαιώνει η Niantic

Παρ’ όλο που πρόσφατο data mining για το Pokemon GO αποκάλυψε τα ημερήσια μπόνους ως μια νέα προσθήκη στον τίτλο, η Niantic επιβεβαίωσε χθες την είδηση. Φαίνεται πως η νέα αυτή λειτουργία είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρίας, η οποία αποκάλυψε και τα πρώτα στοιχεία.

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα πιάνουν Pokemon σε καθημερινή βάση, θα έχουν κάποια μπόνους. Το ίδιο ισχύει και για την επίσκεψη σε PokeStops, για τα οποία πρέπει να περιστρέψετε το δίσκο στο κέντρο τους. Φυσικά, ένα σερί 7 ημερών και για τα δύο θα λάβετε μεγαλύτερα μπόνους.

Επίσης, φαίνεται πως τα μπόνους δε θα ανανεώνονται σε 24ωρη βάση, αλλά ημερησίως, με την τοπική ώρα. Συνεπώς, αν πιάσετε ένα Pokemon για παράδειγμα οποιαδήποτε ώρα την Τρίτη, την Τετάρτη, στις 12 τα μεσάνυχτα, θα μπορείτε να λάβετε το μπόνους της νέας ημέρας.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Niantic, με περισσότερες λεπτομέρειες:

Εκπαιδευτές,

Θέλουμε να σας παρέχουμε μια λεπτομερή ματιά σε μια νέα λειτουργία που φτάνει σύντομα για το Pokemon GO – τα Daily bonuses! Οι εκπαιδευτές θα μπορούν σύντομα να λάβουν ένα μπόνους για συγκεκριμένες ημερήσιες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του να πιάνετε ένα Pokemon ή να επισκέπτεστε ένα PokeStop μια φορά τη μέρα. Θα λάβετε μεγαλύτερο μπόνους, αν το κάνετε αυτό εφτά μέρες στη σειρά!

Πιάνοντας ένα Pokemon κάθε μέρα θα σας δώσει τα εξής μπόνους:

  • 500 XP
  • 600 Stardust

Πιάνοντας ένα Pokemon κάθε μέρα για 7 συνεχόμενες ημέρες θα σας δώσει  το εξής μεγαλύτερο μπόνους:

  • 2,000 XP
  • 2,400 Stardust

Η επίσκεψη σε ένα PokéStop και η περιστροφή του Photo Disc κάθε μέρα θα σας δώσει το εξής μπόνους:

  • 500 XP
  • Μερικά έξτρα αντικείμενα

Η επίσκεψη ενός Pokestop για 7 ημέρες συνεχόμενα θα σας δώσει το εξής μεγαλύτερο μπόνους:

  • 2,000 XP
  • Περισσότερα έξτρα αντικείμενα

Αν πιάσετε ένα Pokemon σε οποιαδήποτε ώρα την Τρίτη, τοπική ώρα, θα μπορείτε να λάβετε το επόμενο ημερήσιο μπόνους την Τετάρτη στις 12π.μ.

Οι ενημερώσεις του Pokemon GO και η στήριξη από τη Niantic

Φαίνεται πως η Niantic, μετά το Halloween event και τη μεγάλη επιτυχία του, ψάχνει και βρίσκει νέους τρόπους να κρατήσει το κοινό του Pokemon GO στο παιχνίδι σε ημερήσια βάση. Τα μπόνους αυτά είναι ένα καλό ξεκίνημα. Φυσικά, αναμένουμε πολλά ακόμη από τον τίτλο, ο οποίος δείχνει να ενημερώνεται συνεχώς. Περιμένουμε, λοιπόν, τη νέα προσθήκη, καθώς και πολλά ακόμη event και νέες λειτουργίες για τον τίτλο.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ημερήσια μπόνους για το Pokemon GO επιβεβαιώνει η Niantic

| iOS/Android, Pokémon, Pokémon GO, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων