Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Atelier Lydie & Suelle

14 Νοέ
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Atelier Lydie & Suelle

Οι θαυμαστές των ιαπωνικών RPGs θα χαρούν να μάθουν για τον ερχομό του Atelier Lydie & Suelle στα μέρη μας.

Όλες οι λεπτομέρειες παρακάτω!

 

Τι είναι το Atelier Lydie & Suelle;

Το Αtelier Lydie & Suelle: Alchemists of the Mysterious Painting για να χρησιμοποιήσουμε τον πλήρη τιτλο του, είναι ένα RPG από τη Gust. Η ίδια εταιρεία μας έφερε και το Nights of Azure 2: Bride of the New Moon στο Switch (για το οποίο ετοιμάζουμε ένα review) στο Switch. Το παιχνίδι είναι το 19ο (!!!) παιχνίδι της σειράς Atelier, μετά από 20 χρόνια. Θα είναι επίσης το τρίτο παιχνίδι της σειράς “Mysterious”.

Στο παιχνίδι θα παίζετε το ρόλο των αλχημιστριών Lydie και Suelle Marlen, με όλα τα παρελκόμενα που έχει το επαγελμά τους. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να επεξεργάζεστε μαγικά υλικά για να δημιουργήσετε μαγικά φίλτρα, κρυστάλλους και πολλά ακόμη.  Θα ταξιδέψετε σε πολύχρωμους και φανταστικούς κόσμους, θα πολεμήσετε τέρατα και θα αναλάβετε quests από NPCs. Σκοπός σας είναι να αποκαλύψετε τα μυστικά των πινάκων που υπάρχουν στο ατελιέ όπου στεγάζονται οι αδελφές. Η μάχη του παιχνιδιού είναι turn-based, όπως συνηθίζεται στα ιαπωνικά RPGs.

Στο παιχνίδι θα υπάρχουν εμφανίσεις και από χαρακτήρες από τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς, όπως από τα Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book και Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey.

 

 

Και πότε κυκλοφορεί το παιχνίδι;

Η Koei Tecmo ανακοίνωσε σήμερα πως το Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings αναμένεται στις 30 Μαρτίου στην Ευρώπη. Με άλλα λόγια, περίπου τρεις μήνες μετά την αρχική του κυκλοφορία στην Ιαπωνία.

Όπως πάντα, φυσικά, σας έχουμε και μερικά (ιαπωνικά) βιντεάκια, για να πάρετε μια γεύση από το τι να περιμένετε!

 

 

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Atelier Lydie & Suelle

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων