Είναι γεγονός ο Ryu και ο Roy είναι πλέον χαρακτήρες στο Super Smash Bros. Wii U/3DS

13 Ιούν

ryu-smash-bros-656x355

Εικονικοί χαρακτήρες όπως ο Ryu του Street Fighter και ο βετεράνος Roy του Fire Emblem κάνουν την είσοδο τους στο roster της ομάδας του Smash.

Επίσης έχουμε πληροφορίες για κοστούμια για τους Mii Fighters από διάσημα παιχνίδια μάχης σώμα με σώμα που παραθέτουμε παρακάτω.

Brawler – Akira (Virtua Fighter)
Brawler – Jacky (Virtua Fighter)
Brawler – Heihachi (Tekken)
Gunner – Isabelle
Gunner – MegaMan.EXE
Swordfighter – Zero

Ελπίζουμε και σε άλλες αποκαλύψεις από το Direct της Κυριακής, Πάντως αυτή η διαρροή είναι μοναδική στα χρονικά της Nintendo, οι Ninjas της εταιρίας θα πιάσουν δουλειά αυτό το βράδυ και ο Sakurai θα είναι ο αρχηγός.

Ακόμα έχουμε την πίστα Kirby’s Dreamland 64, trophie από το Inkling girl όπως και καινούργια μουσικά κομμάτια από το Rhythm Heaven Blue Birds και Monkey Heaven.

smash leak

Είναι γεγονός ο Ryu και ο Roy είναι πλέον χαρακτήρες στο Super Smash Bros. Wii U/3DS

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων