Ήρθε η έκδοση 9.9.0-26 για το 3DS

14 Ιούλ

pearl-white-new-3ds-xl-656x656

H Nintendo ετοίμασε μια αναβάθμιση για τα συστήματα 3DS.  Η έκδοση 9.9.0-26, η οποία θα πρέπει να είναι ήδη προσβάσιμη σε όλες τις περιοχές, κάνει “βελτιώσεις γενικά στη σταθερότητα του συστήματος” και στην “ασφάλεια του συστήματος”.  Επιπρόσθετα, “άλλες μικρές προσαρμογές έχουν γίνει ώστε να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη”.

Όπως πάντα, η αναβάθμιση απαιτείται για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο eShop.  Θα κληθείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση αυτή μόλις ανοίξετε το ψηφιακό κατάστημα.

Πηγή

Ήρθε η έκδοση 9.9.0-26 για το 3DS

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων