Ήρθε η νέα έκδοση του Miiverse

30 Ιούλ

miiverse-update-656x240

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

REDMOND, Wash. – (BUSINESS WIRE) – Προσέξατε κάτι διαφορετικό στο Miiverse σήμερα;  Αυτό συμβαίνει γιατί η φιλική-προς-την-οικογένεια υπηρεσία που επιτρέπει στους παίχτες να επικοινωνούν με άλλους παίχτες της Nintendo σε όλον τον κόσμο, μόλις επανασχεδιάστηκε.  Το λίφτινγκ δεν ήταν μόνο οπτικό – η ενημέρωση ήρθε με πολλές νέες εφαρμογές οι οποίες κάνουν το μοίρασμα συμβουλών, καλλιτεχνιών και σχολίων για τα παιχνίδια των Wii U και 3DS πιο διασκεδαστικά από ποτέ.

Οι νέες εφαρμογές που συμπεριλαμβάνονται στον επανασχεδιασμό, παρέχουν τα εξής:

Screen Shot Album – Η αποθήκευση και οργάνωση των φωτογραφιών που βγάζουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γίνονται ευκολότερες με το νέο Screen Shot Album. Το προσωπικό άλμπουμ μπορεί να το βλέπει μόνο ο παίχτης και να βάλει ως 100 φωτογραφίες μέσα σε αυτό από μια ποικιλία παιχνιδιών.  Οι εικόνες μπορούν εύκολα να κατηγοριοποιηθούν και ανά παιχνίδι για εύκολη αναζήτηση.

Play Journal – Με το Play Journal, οι παίχτες μπορούν να καταγράφουν τις μοναδικές εμπειρίες των παιχνιδιών τους γράφοντας εκεί τις εμπειρίες τους.  Το να φτιάξει κανείς μια σελίδα στο ημερολόγιο αυτό είναι απλό και αρκεί να ανοίξει το Miiiverse ενώ παίζει ένα συμβατό παιχνίδι και κάθε σελίδα θα έχει μια εικόνα, η οποία θα δείχνει ακριβώς το τι γινόταν στο παιχνίδι όταν ο παίχτης πάτησε το πλήκτρο HOME. Το νέο Play Journal αντικαθιστά τη δυνατότητα να ποστάρουν οι χρήστες απευθείας στη σελίδα δραστηριοτήτων τους.

Νέα Εμφάνιση ; Στην κύρια κοινότητα για κάθε παιχνίδι Wii U και Nintendo 3DS, οι δημοσιεύσεις θα κατηγοριοποιούνται σε τρεις τομείς με εύκολη περιήγηση:

Play Journal Entries – Όλες οι σελίδες του Play Journal από τους παίχτες για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι θα βρίσκονται εδώ. Βλέποντας τις προς έκθεση εικόνες, οι παίχτες μπορούν να βρουν γρήγορα άλλους παίχτες που βρίσκονται στο ίδιο σημείο του παιχνιδιού, καθιστώντας εύκολη την εύρεση σχετικών συμβουλών, σχολίων και εμπειριών.

Drawings – Το Miiverse είναι γεμάτο από φανταστικές ζωγραφιές των παιχτών.  Αυτός ο τομέας της κοινότητας θα έχει προς έκθεση τις καλλιτεχνίες άλλων παιχτών φτιαγμένες για ένα παιχνίδι, με σειρά δημοτικότητας.

Discussions – Αν οι παίχτες θέλουν να κάνουν ερωτήσεις ή να αρχίσουν συζητήσεις για ένα παιχνίδι, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνουν.  Η χρήση των tags σε αυτές τις συζητήσεις βοηθάει τους παίχτες να βρουν ευκολότερα αυτό που θέλουν.

Το Miiverse είναι προσβάσιμο από Wii U ή Nintendo 3DS συστήματα, όπως και από περιηγητές για το διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες για το Miiverse, επισκεφθείτε το: https://miiverse.nintendo.net/.

H Nintendo είπε πως η νέα έκδοση του Miiverse θα ξεκινούσε από χθες και έτσι οι αλλαγές ισχύουν κανονικά.  Μπορείτε να βλέπετε τα updates για το παρόν μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τον περιηγητή σας εδώ, ενώ τρέχει κανονικά και στα Wii U και 3DS.

Θέλετε μια υπενθύμιση για τα νέα;  Τότε πηγαίνετε στην πηγή της δημοσίευσης εδώ.

Ήρθε η νέα έκδοση του Miiverse

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων