Η Iwata έγραψε μηνύματα σε διάφορους εργαζομένους της Nintendo πριν το θάνατό του πέρσι

11 Σεπ
Η Iwata έγραψε μηνύματα σε διάφορους εργαζομένους της Nintendo πριν το θάνατό του πέρσι

Μετά το θάνατο του Satoru Iwata, πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες έχουν ακουστεί για το -μακαρίτη πια- πρόεδρο της Nintendo. Για παράδειγμα, έχει ειπωθεί ότι δούλευε από το κρεβάτι του νοσοκομείου του πάνω σε διάφορα πρότζεκτ, ενώ παράλληλα κράτησε επαφή με τον Tsunekazu Ishihara, πρόεδρο της The Pokemon Company, για θέματα που αφουρούσαν το Pokemon GO.

Το πιο πρόσφατο τεύχος του Toyo Keizai έχει ένα αφιέρωμα στη Nintendo και προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για το παρασκήνιο πάνω στο πώς ο Iwata προσέγγιζε τη δουλειά του όσο ήταν άρρωστος. Φαίνεται ότι έγραφε τακτικά μηνύματα στοχευμένα σε όλους τους εργαζομένους αφού έφυγε από το νοσοκομείο. Σκεπτόμενος το μέλλον της Nintendo, ακούγεται σα να ήθελε να αφήσει τα πράγματα που κληρονόμησε από τους προκατόχους του στους επόμενους.

Το κεντρικό θέμα των μηνυμάτων αυτόν ήταν από προσωπικές σκέψεις του Iwata και το τι είχε μάθει από συζητήσεις με μεγάλους διευθυντές, αναμνήσεις με τον τρίτο πρόεδρο της Nintendo, Hiroshi Yamauchi, καθώς και αρκετά προσωπικά ζητήματα. Ένας υπάλληλος μάλιστα είπε ότι δε θα φαινόταν περίεργο αν η γραμματεία σταματούσε τα μηνύματα αυτά, βλέποντας το περιεχόμενό τους. Φαίνεται πως ο Iwata είχε καταλάβει ότι πλησίαζε η ώρα για αυτόν.

Παρ’ όλο που ο Iwata ‘έφυγε’ τον περασμένο Ιούλιο, τα updates φαίνεται πως συνεχίζουν.

Πηγή

Η Iwata έγραψε μηνύματα σε διάφορους εργαζομένους της Nintendo πριν το θάνατό του πέρσι

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων