More  
   

Ο Jake Hunter έρχεται επιτέλους στην δύση με την καινούργια του περιπέτεια στο 3DS. Πρόκειται για την σειρά μυστηρίου που πιθανόν να έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

O Jake Hunter και η ιστορία της σειράς

Jake Hunter and Partners

Ο Jake και οι συνεργάτες του είναι στην υπόθεση.

Ο ήρωας της σειράς Jake Hunter είναι από τους πιο γνωστούς στο χώρο των παιχνιδιών της κατηγορίας οπτικών μυθιστορημάτων. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1987 στο Famicom της Ιαπωνίας με την ονομασία Shinjuku Chūō Kōen Satsujin Jiken (新宿中央公園殺人事件, Shinjuku Central Park Murder Mystery), ελληνιστή ονομασία ο Μυστηριώδης Φόνος στο Σέντραλ Πάρκ. Κανένα παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει, από τις είκοσι ιστορίες που έχουν εκδοθεί, σε διάφορες πλατφόρμες στα 30 χρόνια ιστορίας της σειράς. Στο σύνολό του έχει πουλήσει δύο εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες αντίτυπα και είναι η μακροβιότερη σειρά στο είδος.

Το παιχνίδι κατασκευάστηκε από την Data East γνώστη από τα κορυφαία arcade παιχνίδια όπως το Double Dragon. Τα δικαιώματα τώρα τα έχει η Arc System Works όπου κυκλοφόρησε το τελευταίο τίτλο της σειράς στο 3DS όπου αναφέρουμε στο τίτλο.

Οι ιστορίες αφηγούνται από την προοπτική του ιδιωτικού ερευνητή Jake Hunter. Πρόκειται για τον τρίτο σε σειρά γόνο ενός πλούσιου επιχειρηματία, 32 χρόνων, βαρύς καπνιστής και λατρεύει το κονιάκ. Βρέθηκε στην Αμερική, συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, στα πρώτα χρόνια της καριέρας ως βοηθός ερευνητή. Τώρα διαθέτη ένα γραφείο ερευνών που διαχειρίζεται ο ίδιος στο Ασπίσιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Οδηγεί ένα πράσινο Mini Couper που τον συντροφεύει στις περιπέτειες του.

Jake Hunter

Δύσκολή υπόθεση αλλά ο σκληροτράχηλος ερευνητής δεν το βάζει κάτω.

Στην συγκεκριμένη περιπέτεια ο σκληροτράχηλος ερευνητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τυχαίο φόνο ενός άστεγου. Το μυστήριο πυκνώνει όταν το πτώμα θα ανακαλυφθεί στο χώρο μιας υπερπολυτελούς βίλας. Το ατυχές συμβάν όμως αφήνει με πολλές απορίες τον ήρωα όπου με την βοήθεια ενός φίλου προσπαθεί να φτάσει στο πάτο του μυστηρίου, Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση του ιδιοκτήτη της βίλας όπου κάνει μια πρόταση όπου θα οδηγήσει την κατάσταση σε ακόμα πιο σκοτεινά μονοπάτια.

Την έκδοση και μετάφραση του τίτλου την έχει αναλάβει η Aksys Games και υποθέτουμε πως θα ανακοινωθεί η ημερομηνία στο αυριανό Direct.

Παρουσίαση Jake Hunter Detective Story: Ghost of the Dusk

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων