Καυτά βίντεο από το Metroid Prime: Federation Force

19 Αυγ
Καυτά βίντεο από το Metroid Prime: Federation Force

Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε ένα Metroid Prime μετά την επική τριλογία σε GameCube και Wii, αλλά και το Hunters στο DS. Η Samus Aran μας ταξίδεψε σε μακρινούς πλανήτες, αντιμετωπίζοντας κάθε λογής πλάσματα και πειρατές για πολύ καιρό, καθώς φέτος η σειρά Metroid γιορτάζει τα 30 Χρόνια της και μόλις πέρσι στην Ε3 είδαμε λίγο υλικό από ένα νέο τίτλο Metroid, ο οποίος μάλιστα φέρει και αυτός το όνομα Prime! Δεν είναι άλλος από το Federation Force, το οποίο φέρνει τη σειρά και σε αυτή τη γενιά κονσόλων της Nintendo, και μάλιστα στο φορητό της, το 3DS.

Αρκετά βίντεο έχουν καταφτάσει για τον τίτλο, τα οποία περιλαμβάνουν από gameplay και εντυπώσεις, μέχρι και ολόκληρες αποστολές με αρκετά λεπτά καθαρού παιχνιδιού για να δει κανείς. Βρείτε τα όλα παρακάτω:

Metroid Prime: Federation Force

Από την ανακοίνωση της Ε3 πέρσι, το παιχνίδι περιβαλλόταν από ένα… ‘μυστήριο’ για αρκετό καιρό, καθώς δε διέρρευσαν πολλά πράγματα. Ωστόσο, από τη στιγμή εκείνη μέχρι και τώρα, σταθερό παραμένει το γεγονός ότι γνωρίζουμε πως ο τίτλος αυτός καταρρίπτει τα στοιχεία των κλασικών παιχνιδιών Metroid. Το αίσθημα της απομόνωσης που είχαμε με τη Samus Aran στις περιπέτειές της εκλείπει, όπως και πολλά ακόμη στοιχεία, φέρνοντας μια διχογνωμία μεταξύ των φίλων της σειράς, με τους μεν να υποστηρίζουν τη στροφή της σειράς σε κάτι νέο, ενώ πολλοί θεωρούν ότι χάνεται έτσι η μαγεία των παιχνιδιών Metroid.

Καυτά βίντεο από το Metroid Prime: Federation Force

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων