Καινούργιες προσθήκες στο Nintendo Switch Online από την βιβλιοθήκη του NES

12 Οκτ
Καινούργιες προσθήκες στο Nintendo Switch Online από την βιβλιοθήκη του NES

Ύστερα από την κυκλοφορία του Nintendo Switch Online άρχισαν οι προσθήκες στην υπηρεσία. Δείτε τι καινούργιο συμπεριλαμβάνει.

Ακολουθεί μετάφραση του δελτίου τύπου της Nintendo

Nintendo Switch Online καινούργιες προσθήκες

Οπαδοί από όλη την Ευρώπη εγγράφηκαν στο Nintendo Switch Online ώστε να απολαύσουν ότι έχει να τους προσφέρει η επί πληρωμή υπηρεσία. Συμπεριλαμβανομένου διαδικτυακό παιχνίδι σε διάσημα παιχνίδια πολλών παιχτών. Την υπηρεσία Save Data Cloud και την εφαρμογή για κινητά για voice chat και άλλες λειτουργίες. Αποκλειστικές προσφορές και την ικανότητα να παίζεις παιχνίδια online του NES. Όπως σας υποσχεθήκαμε μετά τα πρώτα 20 παιχνίδια του NES που ανακοινώθηκαν με την κυκλοφορία της υπηρεσίας έρχονται ακόμα περισσότερα στο Nintendo Switch.

NES Open Tournament Golf, Solomon’s Key and Super Dodge Ball είναι τώρα διαθέσιμα να παίξετε όπου και όπως θέλετε στο Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online.

 

  • NES Open Tournament Golf – Προκαλέστε άλλον ένα παίχτη σε Stroke, Match και Tournament modes.Στις τρεις διαφορετικές πίστες όπως Ηνωμένες πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιαπωνία. Να προσέχετε την ταχύτητα του ανέμου και την απόσταση της τρύπας πριν διαλέξετε το μπαστούνι που θα χρησιμοποιήσετε ή θα κάνετε ένα πολύ υψηλό σκορ… Κάτι το οποίο δεν θέλετε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

  • Solomon’s Key – Ως Dana, ένας επιδέξιος και ταλαντούχος ήρωας, πρέπει να κινηθείτε στρατηγικά σε 40 πίστες. Χρησιμοποιώντας την ικανότητα να δημιουργείτε τεράστιους βράχους και άλλες μαγικές δυνάμεις πρέπει να ελευθερώσετε την παγιδευμένη νεράιδα. Υστέρα να βρείτε το μαγικό κουδούνι και αποδράστε βρίσκοντας το μαγικό κλειδί. Χρησιμοποιείστε γρήγορη σκέψη και στρατηγική και τις μαγικές σας δυνάμεις. Βρείτε κρυφά αντικείμενα, αποφύγετε πολυάριθμους εχθρούς. Κάντε γρήγορα διότι συναγωνίζεστε το χρόνο.

 

  • Super Dodge Ball – Στο Super Dodge Ball, παίρνετε το έλεγχο της Αμερικάνικης ομάδας Dodge Ball ταξιδεύοντας τον κόσμο με σκοπό να γίνεται η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αντιμετωπίστε τις άλλες χώρες στο γήπεδο με κανονικές ή ειδικές βολές με σκοπό να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας. Προσοχή όμως μερικές περιοχές μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την ισορροπίας σας.

Νέα περιπέτεια στο κλασικό The Legend of Zelda

Nintendo Switch Online The Legend of Zelda

Απολαύστε το κλασσικό The Legend of Zelda με καινούργια στοιχεία.

Επιπλέον πέρα από τα καινούργια παιχνίδια NES games, οι χρήστες του Nintendo Switch Online θα παρατήρησαν την καινούργια έκδοση του The Legend of Zelda. Τώρα οι παίχτες θα έχουν την επιλογή να ξεκινήσουν την περιπέτεια τους με επιπλέον rupees και αντικείμενα. Συμπεριλαμβανομένου το White Sword, την Magical Shield, το Blue Ring και το Power Bracelet. Επιπλέον εκπλήξεις θα συνεχίζονται στην υπηρεσία με καινούργιες κυκλοφορίες στα κλασσικά παιχνίδια του NES.

 

Όπως έχει ανακοινωθεί παλιότερα επιπλέον προσθήκες θα έρθουν για τα παιχνίδια του NES – Nintendo Switch Online . Συμπεριλαμβανομένου τα Metroid, Mighty Bomb Jack και TwinBee. Ενώ τον Δεκέμβρη θα έρθουν τα ADVENTURES OF LOLO, Ninja Gaiden και Wario’s Woods.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε στο Nintendo Next.

 

Καινούργιες προσθήκες στο Nintendo Switch Online από την βιβλιοθήκη του NES

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων