Καλά νέα για τους φίλους του Sonic!

19 Μαρ
Καλά νέα για τους φίλους του Sonic!

Μετά από πολλά χρόνια, μπορούμε να πούμε πως στον ορίζοντα υπάρχουν νέα σχετικά με το Sonic, τα οποία μας ενθουσιάζουν!

Τι νέα είναι αυτά; Κάντε κλικ για να δείτε:

 

Έρχεται το Sonic Mania σε μορφή λιανικής!

Η καλύτερη ανακοίνωση του Sonic τα τελευταία χρόνια!

 

Η Sega επιτέλους δίνει στο καλύτερο παιχνίδι Sonic των τελευταίων χρόνων την προσοχή που του αξίζει! Η νέα έκδοση που θα εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων θα ονομάζεται Sonic Mania Plus. Θα περιέχει νέες βελτιώσεις αλλά και δύο νέους χαρακτήρες: Τους Mighty the Armadillo και Ray the Flying Squirrel. Μαζί με αυτούς, θα υπάρχει το Encore Mode κι ένα εκτεταμένο 4-player Competition Mode.

Φυσικά, οι προσθήκες θα έρθουν και σε όσους έχουν αγοράσει την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού!

Το παιχνίδι κυκλοφορεί το καλοκαίρι μαζί με ένα αναστρέψιμο εξώφυλλο. Το καλό που τους θέλουμε όμως, να γράφει Mega Drive και όχι Genesis στην Ευρώπη!

 

Ο Ray the Flying Squirrel

 

Ο Mighty the Armadillo

 

 

 

Φαίνεται πως έρχεται ένα sequel για το Sonic R

Στο τέλος του event της κατά τη διάρκεια της έκθεσης SXSW, η Sega παρουσίασε ένα βίντεο που έκανε τους νοσταλγούς του Sega Saturn να πηδήσουν από τη χαρά τους!

 

Πέρα όμως από το παραπάνω, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι αρκετό όμως για να ανάψει φωτιές στους θαυμαστές του υπερηχητικού σκαντζόχοιρου!

Καλά νέα για τους φίλους του Sonic!

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων