Καταιγισμός από νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

18 Απρ
Καταιγισμός από νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

Πάντα έχουμε νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch, σήμερα όμως έχουμε όχι μια, ούτε δύο, αλλά τρεις σελίδες με νέα παιχνίδια!

Shoot ’em ups, Rogue-like FPS κι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σας περιμένει παρακάτω:

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για τον Immortal Redneck στο Switch

Όταν ένας αμερικανόβλαχος έχει ατύχημα με το τζιπάκι του στην Αίγυπτο, καταλήγει να ξυπνήσει ως μούμια με όπλα στα χέρια και ερωτήματα στον εγκέφαλο. Θα πρέπει να αξιοποιήσει τις παραδοσιακές FPS τεχνικές, όπως circle strafing και bunny hopping για να διαλύσει τα μυθολογικά τέρατα των πυραμίδων και να ανακαλύψει ποιός στο διάτανο τον γέμισε επιδέσμους.

Το Immortal Redneck διαθέτει procedurally-generated πυραμίδες, 50 διαφορετικά όπλα και 100 παπύρους με διαφορετικές δυνάμεις, τα οποία αλλάζουν δραματικά τον τρόπο που παίζετε!

Μετά από κάθε θάνατο, ο Redneck ξανασηκώνεται. Ανάμεσα στις περιπέτειές του, μπορεί να αναβαθμιστεί χρησιμοποιώντας τα πλούτη που μαζεύει στις πυραμίδες και να γίνει πιο φονικός από ποτέ!

Η Crema έχει ανακοινώσει πως το παιχνίδι αναμένεται στις 10 Μαΐου και θα στοιχίζει  €19,99

 

 

Ανακοινώθηκε το Psyvariar Delta για το Switch

Το Switch γίνεται σιγά σιγά ο παράδεισος των shoot ’em up! Οι Success Corporation και City Connection θα συνεργαστούν για να φέρουν το κλασικό arcade shoot ’em up από το μακρινό έτος 2000, με τίτλο Psyvariar Revision στο Switch, σύμφωνα πάντα με το Famitsu.

Το Psyvariar Delta έχει κάθετο scrolling, γραφικά υψηλής ανάλυσης, νέα modes και όχι μόνο! Η ανάπτυξή του έχει ολοκληρωθεί κατά 70%

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 30 Αυγούστου, μαζί με μια συλλεκτική έκδοση λιανικής.

Ελπίζουμε να το δούμε και στα μέρη μας!

 

Pages: 1 2 3

Καταιγισμός από νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων