Καταιγισμός από νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

22 Φεβ
Καταιγισμός από νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

Μέσα σε μια Τετάρτη, έγιναν περισσότερες ανακοινώσεις για νέα παιχνίδια στο Switch απ’όσες είχαμε εβδομάδες ολόκληρες!

Πάμε να δούμε τι μας περιμένει:

 

Έρχεται το Shining Resonance Refrain από τη SEGA

Ξεκινάμε με ειδήσεις μεγατόνων, από το στρατόπεδο της Sega.

Οι παλιοί, ίσως θυμάστε τη σειρά Shining από τη Sega. Ξεκίνησε με τα Shining Force, μια σειρά από tactical RPGs που μεσουρανούσαν την εποχή του Mega Drive και που γέννησε πολλών ειδών spin-offs. Από το Zeld-οειδές Shining Wisdom, μέχρι το 1st-person dungeon crawler Shing the Holy Ark.

To Shining Resonance Refrain λοιπόν είναι το νέο παιχνίδι της αγαπητής σειράς. Είχε ανακοινωθεί πριν λίγους μήνες μόνο για την Ιαπωνία και μόνο για το PS4. Χθες όμως, η Sega επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα μεταφραστεί για τη δύση, αλλα και πως θα υπάρξει και μεταφορά του στο Switch!

Αρχικά, το Shining Resonance είχε κυκλοφορήσει για το PS3 το 2014. Πρόκειται για ένα action RPG με μελωδική θεματολογία, που θα σημάνει την επιστροφή της σειράς στα μέρη μας μετά από σχεδόν 14χρόνια! Το Shining Resonance Refrain υπόσχεται dual audio, όλα τα DLC, αλλά και το ολοκαίνουριο “Refrain Mode”.

Όπως συνηθίζεται στις μέρες μας, θα υπάρχει μια ειδική launch edition που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι σε μια συλλεκτική μεταλλική θήκη. Στην Αμερική η ειδική αυτή έκδοση θα στοιχίζει $49.99 για το Switch.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

 

 

 

Και το Trailblazers στο Switch

Οι Rising Star Games και Supergonk ανακοίνωσαν το Trailblazers, ένα ολοκαίνουριο co-operative racing game. Το παιχνίδι αναμένεται για κυκλοφορία μέσα στην Άνοιξη. Η Supergonk αποτελείται από βετεράνους του gaming, από studio όπως Codemasters, Bizarre Creations και Lionhead.

Στο Trailblazers πρέπει να βάψετε την πίστα, να παίρνετε turbo τρέχοντας στο δικό σας χρώμα και να συνεργαστείτε ως ομάδα για να κερδίσετε. Προφανώς, θα υπάρχουν επιλογές για οnline και local multiplayer.

 

 

Το Milanoir καταφτάνει στις αρχές του 2018

Το noir παιχνίδι (που λαμβάνει χώρα στο Μιλάνο), με τίτλο Milanoir έρχεται στην αγαπημένη σας κονσόλα. Η Good Shepherd Entertainment με την Italo Games ανακοίνωσε χθες πως το παιχνίδι αναμένεται κάποια στιγμή στις αρχές του 2018.

Το Milanoir υπόσχεται πως θα αξιοποιεί τις δυνατότητες του Switch και θα επιτρέπει σε δύο παίκτες να παίξουν όλο το campaign σε co-op mode.

 

 

Το Normal Lost Phone έρχεται στις 1 Μαρτίου

Η Seaven Studio ανακοίνωσε πως το A Normal Lost Phone έρχεται στο Switch την άλλη εβδομάδα. Μπορείτε βέβαια να κάνετε την προ-αγορά σας από το eShop σήμερα κιόλας.

 

 

Urban Trial Playground στις 5 Απριλίου

Το νέο παιχνίδι της σειράς Urban Trial, που είχε σημειώσει επιτυχία στο 3DS, έρχεται τώρα και στο Switch.

Ετοιμαστείτε να κάνετε κόλπα στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια από τις 5 Απριλίου!

 

 

Το Spectrum φτάνει την Άνοιξη

Οι Digerati και 3D Avenue ετοιμάζουν το Spectrum για το Switch. Το παιχνίδι είναι ένα platformer σε ένα αφηρημένο κόσμο, με 80 πίστες και ζωντανά χρώματα, μαζί με ένα ambient soundtrack.

 

 

Έρχεται το Packet Queen #

Το στούντιο F-Sharp ανκοίνωσε πως στις 1 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο του παιχνίδι με τίτλο Packet Queen #.

Θα είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι με χαρτιά και θα περιέχει story mode και online play.

 

 

Ανακοινώθηκε το Bleed 2

Το πρώτο Bleed κυκλοφόρησε στο Switch eShop το Δεκέμβριο. Τώρα ανακοινώθηκε και το sequel, με τίτλο Bleed 2.

Το ταχύτατο arcade action game αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου!

 

 

 

 

Καταιγισμός από νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων