Καθυστερεί το Monster Boy and the Cursed Kingdom

05 Οκτ
Καθυστερεί το Monster Boy and the Cursed Kingdom

Φαίνεται πως το Monster Boy έχει να αντιμερωπίσει μερικές απρόβλεπτες δυσκολίες στο δρόμο για την αγορά.

Έτσι λοιπόν θα καθυστερήσει λίγο ακόμα να έρθει στα μέρη μας.

 

Τι συμβαίνει με το Monster Boy and the Cursed Kingdom;

Κατ’ αρχάς, για όσους δε γνωρίζουν, το παιχνίδι αρχικά προοριζόταν για κυκλοφορία στις 6 Νοεμβρίου. Η ομάδα ανάπτυξης FDG Entertainment όμως ενημέρωσε το blog της με τις παρακάτω πληροφορίες:

 

Αγαπητοί φίλοι, θαυμαστές και ακόλουθοι,

τα παρακάτω είναι δύσκολα.

Δυστυχώς η παραγωγή του πακέτου λιανικής έπεσε πάνω σε απρόβλεπτα εμπόδια. Αυτό μας ανάγκασε να αναπρογραμματίσουμε την κυκλοφορία του τίτλου και λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό. Φαίνεται πως η παραγωγή υλικών αντικειμένων παίρνει περισσότερο χρόνο απ’ όσο προβλέψαμε οπότε οι επιλογές ήταν να κάνουμε μισοδουλειές ή να ολοκληρώσουμε τη Day-1 edition όπως πρέπει με όσα σας υποσχεθήκαμε.

Δεν τέθηκε καν ζήτημα. Έχουμε πλέον κλείσει 5 χρόνια παραγωγής με το Monster Boy και δεν έχει νόημα να κυκλοφορήσουμε μια ημιτελή έκδοση λιανικής. Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε περισσότερο χρόνο στη διαδικασία παραγωγής. Έτσι η λιανική έκδοση θα λάμψει όσο και και το παιχνίδι. Δώσαμε τόση προσοχή, ρίξαμε τόση δουλειά και δε θέλαμε να δούμε μια κακοφτιαγμένη κυκλοφορία.

 

 

Μόλις χθες μάθαμε για τις δυσκολίες της παραγωγής και φαντάζεστε πως είχαμε ένα πολύ έντονο 24ωρο για να αποφασίσουμε για τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Η επόμενη πιθανή ημερομηνία είναι η 4η Δεκεμβρίου, οπότε την κλείσαμε ευθύς αμέσως. Δείξτε κατανόηση στο γεγονός οτι η ψηφιακή και η λιανική έκδοση είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα σε λιανική και ψηφιακή μορφή. Ζητούμε και πάλι συγγνώμη και ξέρουμε πως αυτά είναι άσχημα νέα για πολλούς αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Θέλαμε να σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τα καλά νέα βέβαια είναι πως μετά από τόσα χρόνια αναμονής (το παιχνίδι ανακοινώθηκε για «κάποια Nintendo κονσόλα» 2 χρόνια πριν), ένας μήνας αναμονής παραπάνω πιστεύουμε πως δε θα πειράξει κανέναν!

Πηγή

Καθυστερεί το Monster Boy and the Cursed Kingdom

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων