Και η Capcom γλυκοκοιτάζει το Switch

12 Δεκ
Και η Capcom γλυκοκοιτάζει το Switch

Σε περίπτωση που δεν το μυριστήκατε, η Capcom αρχίζει να φέρνει ολοένα και περισσότερα παιχνίδια της στο Switch!

Τι μας περιμένει;

 

Capcom και Switch: Τι συμβαίνει και τι έρχεται στο μέλλον;

Να πούμε πρώτα τα προφανή. Τα Resident Evil Revelations είναι ήδη διαθέσιμα για την αγαπημένη σας κονσόλα. Επίσης,ήδη ανακοινώθηκε το Mega Man 11 αλλά και τα Mega Man Legacy Collection 1 και 2. Αυτά θα έρθουν πακέτο με όλους του τίτλους της σειράς Mega Man X. Για να μην αναφέρουμε το Street Fighter 30th Anniversary Collection που ανακοινώθηκε το Σαββατοκύριακο και έρχεται το Μάιο.

Τώρα, σχετικά με το τι να περιμένουμε στο μέλλον για την αγαπημένη μας κονσόλα, μάθαμε το εξής. Σύμφωνα με τον Serkan Toto, ο Δ.Σ. της Capcom, Haruhiro Tsujimoto έκανε μια νύξη κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης με την ιαπωνική εφημερίδα Nikkei. Φαίνεται λοιπόν πως ο Tsujimoto σχολίασε πως η ιδέα μιας κονσόλας που συνδυάζει το κλασικό με το φορητό δουλεύει καλύτερα απ’ όσο περίμενε. Τώρα η εταιρεία του ενδιαφέρεται να μεταφέρει στο Switch παιχνίδια που μέχρι πρότινος δεν υπήρξαν σε κονσόλες της Nintendo.

Αυτό εμάς μας ανάβει φωτιές, γιατί είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια της Capcom που ποτέ δεν εμφανίστηκαν σε σύστημα της Nintendo. Από arcade games, όπως τα Darkstalkers, Cyberbots και Star Gladiator, μέχρι αγαπημένες σειρές όπως τα Devil May Cry ή τα πρώτα Dino Crisis, οι δυνατότητες είναι απίστευτες.

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε στην αγαπημένη σας κονσόλα από το ένδοξο παρελθόν της Capcom;

 

Πηγή 1, Πηγή 2

Και η Capcom γλυκοκοιτάζει το Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων