Κι άλλα κλασικά arcade games έρχονται στο Switch

06 Φεβ
Κι άλλα κλασικά arcade games έρχονται στο Switch

To Switch αρχίζει να γίνεται παράδεισος για όσους έχουν «καταθέσει μέταλλο» στα πάλαι ποτέ «ουφάδικα».

Δείτε όλα τα νέα arcade games που έρχονται στην κονσόλα παρακάτω!

 

Νέα arcade games για το Switch!

Ήδη η Zerodiv έχει φέρει μερικά παιχνίδια της Psikyo στο Switch από τον περασμένο Αύγουστο, με τα Gunbarich και Strikers 1945. Στη συνέχεια, έκαναν την εμφάνισή τους τα  Gunbird, Zero Gunner 2 και Strikers 1945 II, αλλά η Zerodiv δε φαίνεται να έχει σκοπό να σταματήσει.

Μέσα από το blog της, η Zerodiv επιβεβαίωσε ακόμη περισσότερους τίτλους από τα arcades. Σειρά λοιπόν έχουν τα Samurai Aces (γνωστό και ως Sengoku Aces) το οποίο αναμένεται «σύντομα», μαζί με τους ομόσταυλούς του, Sol Divide και Taisen Hot Gimmick.

Για όσους ειστε λίγο μικροί σε ηλικία και δε γνωρίζετε, το Samurai Aces είναι ένα vertical shooter. Το Sol Divide είναι επίσης ένα shooter με πιο fantasy στοιχεία. Από την άλλη, το Taisen Hot Gimmick είναι το πιο ξεχωριστό από τα τρία, καθώς είναι ένα παιχνίδι mahjong με καυτά κορίτσια!

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παιχνίδια με τα παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια γεύση.

 

 

 

 

Στο μεταξύ, εμείς ακόμα περιμένουμε τη SEGA να ανακοινώσει την ατελείωτη βιβλιοθήκη της από arcade games…

 

Πηγή

Κι άλλα κλασικά arcade games έρχονται στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων