Κι άλλα βίντεο για το Monster Hunter Stories

22 Αυγ
Κι άλλα βίντεο για το Monster Hunter Stories

Ο καταιγισμός από βίντεο για το Monster Hunter Stories δείχνει να μην έχει τέλος! Αυτή τη φορά έχουμε να σας δείξουμε τρία νέα βιντεάκια διαφόρου περιεχομένου, όπως νέα τέρατα, μία εκπομπή της Capcom TV και λίγο gameplay, με εξέχουσες προσωπικότητες πίσω από τη σειρά να δίνουν το παρόν.

Δείτε τα όλα παρακάτω:

Αρχικά, σας παρουσιάζουμε νέα πλάσματα μέσα από τον κόσμο του παιχνιδιού, όπως κάναμε και πριν λίγες μέρες με μερικά ακόμη. Γνωρίστε τα Deviljho, τα τέρατα με τα αγκαθωτά πρόσωπα και τις μοχθηρές επιθέσεις:

Στη συνέχεια, σας μεταφέρουμε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της Capcom TV. Για άλλη μία φορά το Monster Hunter Stories έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή και αποτέλεσε θέμα συζήτησης και πάλι. Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Τέλος, ένα ακόμη gameplay βίντεο ανέβηκε από την Capcom με το διευθυντή Satoshi Inoue και τον παραγωγό της σειρά, Ryozo Tsujimoto. Δείτε το παρακάτω:

Νέα για την κυκλοφορία του τίτλου στη δυτική αγορά ακόμη δεν έχουν φτάσει. Ωστόσο, όπως σας μεταφέραμε κι άλλη φορά, είμαστε αισιόδοξοι πως Nintendo και Capcom δύσκολα θα αφήσουν τους φίλους της σειράς παραπονεμένους, ακόμη κι αν πρόκειται για έναν spin off τίτλο όπως αυτός. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για ό,τι νεότερο.

Κι άλλα βίντεο για το Monster Hunter Stories

| 3DS | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων