Ενημέρωση (27/04/2018): Κι άλλες αλλαγές στα αρχηγεία της Nintendo

26 Απρ
Ενημέρωση (27/04/2018): Κι άλλες αλλαγές στα αρχηγεία της Nintendo

Σήμερα οι ανακατατάξεις στη Nintendo είναι πολλές. Μετά τη μεγάλη είδηση για την αποχώρηση του προέδρου Tatsumi Kimishima, τη θέση του οποίου παίρνει ο Shuntaro Furukawa.

Τι άλλο αλλάζει;

 

Προαγωγές για τους Shinya Takahashi και Yoshiaki Koizumi

Ο Shinya Takahashi λοιπόν θα γίνει Στέλεχος Διαχείρισης Διοικητικού. Μέχρι πρότινος είχε το πόστο του Γενικού Διευθυντή του τμήματος Σχεδιασμού & Ανάπτξης Ψυχαγωγίας.

Από την άλλη, ο Yoshiaki Koizumi μέχρι πρότινος ήταν Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του τμήματος Σχεδιασμού & Ανάπτξης Ψυχαγωγίας. Από τώρα και στο εξής όμως θα αναλάβει χρέη Εκτελεστικού Στελέχους στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Πηγή

 

 

Ο Satoru Shibata δεν είναι πλέον ο πρόεδρος της Nintendo of Europe

Κι άλλες αλλαγές! Ο Satoru Shibata, ο οποίος εδώ και χρόνια είναι ο πρόεδρος της Nintendo of Europe, πρόκειται να αλλάξει πόστο.

Η Nintendo επιβεβαίωσε πως ο Shibata πρόκειται να γίνει διευθυντής ενός τμήματος της εταιρείας. Για κάποιους, αυτό είναι καλό, καθώς σημαίνει πως θα έχει μεγαλύτερη επιρροή στο διοικητικό συμβούλιο.

Μέχρι στιγμής βέβαια, δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιός θα αναλάβει τη θέση του Shibata.

Πηγή

 

 

Ενημέρωση (27/04/2018): Και ο Takashi Tezuka στο διοικητικό συμβούλιο της Nintendo

 

Άλλη μια αξιοσημείωτη αλλαγή στη διοίκηση της Nintendo προέκυψε από την ανακοίνωση των οικονομικών της εταιρείας. Εφεξής, ο Takashi Tezuka θα είναι κι αυτός Εκτελεστικό Στέλεχος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Nintendο.

Ο Tezuka ξεκίνησε να εργάζεται στη Nintendo το 1984 και αποτέλεσε προσωπικότητα-κλειδί για τη δημιουργία κλασικών τίτλων. Διετέλεσε διευθυντής ανάπτυξης παιχνιδιών όπως τα Super Mario World και Link to the Past και έχει παραμείνει ενεργός στη διαδικασία ανάπτυξης μέχρι και σήμερα.

Παρά τα νέα του καθήκοντα ως Εκτελεστικού Στελέχους, ο Tezuka θα παραμείνει Ανώτατο Στέλεχος στο τμήμα Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ψυχαγωγίας.

 

Πηγή

Ενημέρωση (27/04/2018): Κι άλλες αλλαγές στα αρχηγεία της Nintendo

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων