Κι άλλες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

06 Ιούλ
Κι άλλες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

Κι εκεί που πιστεύαμε πως θα είναι μια ήσυχη εβδομάδα, έρχεται η Παρασκευή να μας διαψεύσει!

Όλες οι ανακοινώσεις νέων τίτλων για το Switch σας περιμένουν παρακάτω:

 

Το νέο παιχνίδι από το δημιουργό του Zero Escape

Και ο τίτλος αυτού;

AI: The Sominum Files.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Anime Expo και θα είναι ένα detective advenure που θα διαδραματίζεται στο σύγχρονο Τόκυο. Το σενάριο θα ακολουθεί τον πρωταγωνιστή, Kaname Date, ο οποίος προσπαθεί να ξεδιαλύνει τα μυστήρια πίσω από κάποιες δολοφονίες.

Ο πρωταγωνιστής έχει τη δυνατότητα να διεισδύει στις αναμνήσεις μαρτύρων και υπόπτων για να τις εξερευνήσει. Όπως φαντάζεστε, σας περιμένουν σουρεαλιστικά σκηνικά και ενδιαφέρουσα πλοκή. Δείτε το trailer:

 

 

Ανακοινώθηκε το Skullgirls 2nd Encore για το Switch!

Άλλη μια ανακοίνωση που μας ήρθε από την Anime Expo έχει να κάνει με το ξεχωριστό 2D fighting game με τίτλο Skullgirls 2nd Encore. Για την ώρα το παιχνίδι δυστυχώς δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο το studio ανακοίνωσε πως εργάζεται και σε μια μεταφορά του Indivisible, το οποίο μπορείτε να περιμένετε στο Switch σας μέσα στο 2019.

 

 

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το My Hero: One’s Justice

Επειδή τα λόγια περιττεύουν, δείτε την ανακοίνωση της Bandai Namco μέσω Twitter:

 

 

Το RPG Maker MV έρχεται στο Switch

Θέλατε ποτέ να φτιάξετε το δικό σας παραδοσιακό JRPG; Το RPG Maker υπόσχεται να σας δώσει όλες τις δυνατότητες να κάνετε τον τίτλο της φαντασίας σας πραγματικότητα!

Το παιχνίδι υπόσχεται πολλά και διαφορετικά οφέλη για τους επίδοξους δημιουργούς! Παρασκήνια για τον κόσμο σας όπως: High fantasy, high school romance και όχι μόνο. Σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον ανάπτυξης. Το καλύτερο; Μπορείτε να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας αλλά και να κατεβάσετε δωρεάν τις δημιουργίες άλλων!

 

 

Στις 17 Αυγούστου έρχεται η έκδοση λιανικής του Dead Cells

 

Σύμφωνα με τη Merge Games, θα μπορείτε να αποκτήσετε το Dead Cells από τα ράφια των καταστημάτων στις 17 Αυγούστου!

Στο κουτί της κανονικής έκδοσης θα περιέχεται ένα 20-σέλιδο art book, μαζί με το cartridge και θα στοιχίζει €34,99.

Επίσης, η Merge θα διαθέσει 2.000 αντίτυπα της Dead Cells Signature Version στην αγορά. Αυτά θα περιέχουν το παιχνίδι, ένα διπλό soundtrack CD, μια καρφίτσα, ένα artbook 56 σελίδων, ένα αριθμημένο πιστοποιητικό αυθεντικότητας σε μια συσκευασία με ματ φινίρισμα, έναντι €45.

 

 

Καθυστερεί το Steins;Gate Elite

 

Παρόλο λοιπόν που αρχικά η Spike Chunsoft είχε υποσχεθεί πως Steins;Gate Elite θα κυκλοφορούσε τέλη του 2018. Σήμερα στην Anime Expo 2018 όμως, ανακοινώθηκε πως η κυκλοφορία του στα μέρη μας θα γίνει τελικά στις αρχές του 2019.

 

 

Χειμώνα μας έρχεται το Dragon Marked for Death

Ο νέος τίτλος της Inti Creates απέκτησε παράθυρο κυκλοφορίας! Το παιχνίδι αναμένεται το χειμώνα στο Switch, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε κατά τη διάρκεια της Anime Expo!

Δείτε το πρώτο βίντεο του παιχνιδιού, αμέσως παρακάτω:

 

 

Τα The Princess Guide και Caligula Effect: Overdose έρχονται στο Switch

Πέρα από τα παραπάνω όμως, είχαμε μερικές ακόμη ανακοινώσεις τίτλων από τη NIS America για την αγαπημένη σας κονσόλα!

Δείτε τα επίσημα trailer:

 

Κι άλλες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων