Κι άλλες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

19 Ιούν
Κι άλλες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

Τι κι αν η Ε3 έληξε; Δεν περνά μέρα χωρίς ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών για την κονσόλα της Nintendo!

Πάμε να δούμε τι καινούριο να περιμένουμε στο Switch:

 

Το Defender’s Quest έρχεται στο Switch

Συγκεκριμένα, η πρόσφατα ανακοινωθείσα Deluxe (ή DX, αν σας αρέσουν τα αρτικόλεξα) version. Όλα αυτά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Level Up Labs. Η εταιρεία μάλιστα είπε πως έχει αναθέσει τη μεταφορά σε ένα εξωτερικό studio.

Το Defender’s Quest είναι ένα παιχνίδι που αναμιγνύει tower-defense και RPG και αρχικά κυκλοφοόρησε τους προϊστορικούς καιρούς του 2012. Έκτοτε, στο παιχνίδι έχουν γίνει πολλές προσθήκες, εξ ου και το Deluxe.

Προσωπικά, το παιχνίδι ποτέ δε φάνηκε ενδιαφέρον στον γράφοντα, ωστόσο το παρακάτω trailer με κέρδισε με το χιούμορ του:

 

 

Ο Aggelos έρχεται μέσα στο 2018

Όχι, δε μιλάμε για τον AkiraGr, αλλά για το ολοκαίνουριο παιχνίδι από τους PQube, LookAtMyGame και Wonderboy Bobi. Και μόνο από το όνομα του τελευταίου, μπορείτε να συμπεράνετε πως ο Aggelos θα έχει ουκ ολίγες ομοιότητες με το κλασικό Wonder Boy του Master System.

Αν λοιπόν σας άρεσε το πρόσφατο επίσημο sequel του Wonder Boy με υπότιτλο The Dragon’s Trap και θέλετε κι άλλο, ρίξτε του μια ματιά:

 

 

Το Dream Alone έρχεται στις 28 Ιουνίου

Το Dream Alone είναι ένα 2D side-scroller με μακάβρια αισθητική και μια αρρωστημένη αίσθηση του χιούμορ. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από το παρακάτω βίντεο, που στο πρώτο του μισό μιλά για ευτυχισμένες οικογένειες ενώ οι εικόνες που δείχνει είναι πιο καταθλιπτικές κι από τη διακόσμηση ενός γκοθιάρη. Μετά τη μέση όμως, το βίντεο παίρνει εντελώς άλλη τροπή, καθώς γυρνάει σε σκηνικά Μικρής Αννούλας!

Τι εννούμε; Δείτε το στην πράξη:

 

 

3 Ιουλίου έρχεται το Runbow

Μετά από μια αναπάντεχη καθυστέρηση, το Runbow έχει τελική ημερομηνία κυκλοφορίας κι αυτή είναι η 3η Ιουλίου! Το παιχνίδι το είχαμε δει και στο Wii U, αλλά σε περίπτωση που δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι άλλες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων