Κι άλλες αποκαλύψεις για το Xenoblade Chronicles 2

17 Νοέ
Κι άλλες αποκαλύψεις για το Xenoblade Chronicles 2

Δε θα μπορούσαμε να περάσουμε ούτε μια μέρα χωρίς κάτι καινούριο για το Xenoblade Chronicles 2.

Δείτε τι ξετρυπώσαμε για σας σήμερα!

 

Νέο trailer για το Xenoblade Chronicles 2

Η Nintendo δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο για το τεραστίων διαστάσεων RPG της. Δυστυχώς, απευθύνεται στο κοινό που ενδιαφέρει τη Nintendo, το οποίο είναι στη Γιαπωνεζία. Το κόλπο με τα ίντερνετς όμως είναι πως κι εμείς οι βρώμικοι γκαϊτζίν μπορούμε να δούμε όσα σχεδιάστηκαν μόνο για τα αγνά μάτια της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Παρακάτω, θα δείτε 7 λεπτά που μας εξηγούν το Xenoblade και πώς παίζεται. Μπορείτε ελέυθερα να προσθέσετε τους δικούς σας υποτίτλους.

 

 

Γνωρίστε τη Rare blade Rinne

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει και η αποκάλυψη μιας νέας Rare Blade από το Xenoblade Chronicles 2. Οι weeaboo φίλοι μας θα χαρούν να γνωρίσουν τη Rinne, η οποία μάλλον είναι χορτοφάγος. Και όχι, δεν το λέμε αυτό μόνο γιατί φαίνεται ισχνή και αδύνατη, αλλά γιατί ο δημιουργός της έχει το όνομα Μαϊντανός (Parsley). Δε γνωρίζουμε κάποιο έργο του που να είναι αξιοσημείωτο, οπότε το αφήνουμε πάνω σας να μας διαφωτίσετε. Επίσης, της αρέσει να… πώς να το πόυμε… να μασουλάει το θάμνο. Δε σας κάνουμε πλάκα.

Φωνή στη Rinne δίνει η Ari Ozawa, η οποία πάσχει από το ίδιο σύνδρομο με τον καλλιτέχνη. Δεν έχει κάποιο σημαντικό ρόλο, τουλάχιστον όχι σε κάτι που να τραβάει την προσοχή.

Εν πάσει περιπτώσει, ρίξτε της μια ματιά παρακάτω!

Τα μαλλιά της έχουν πιο πολύ όγκο από το υπόλοιπο κορμί της. Μάλλον τα λούζει με Herbal Essences!

 

Κι άλλες αποκαλύψεις για το Xenoblade Chronicles 2

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων