Κι άλλες αποκαλύψεις για το Xenoblade Chronicles 2!

14 Νοέ
Κι άλλες αποκαλύψεις για το Xenoblade Chronicles 2!

Αναρωτιέστε αν έχουμε νέα για το Xenoblade Chronicles 2; Ε, καλά, μπρίκια κολλάμε;

Δείτε δύο νέους χαρακτήρες που αποκαλύφθηκαν, μαζί με ένα διαφημιστικό!

 

Οι νέοι χαρακτήρες του Xenoblade Chronicles 2

Ο Ζαν Κλωντ Vandham

 

O Vandham, ο ηγέτης μιας ομάδας μισθοφόρων, είναι ο πρώτος χαρακτήρας που σας έχουμε για σήμερα. Πόσα βάζετε στοίχημα πως θα είναι φωνακλάς και χαζός; Για να μη χαλάμε τα κλισέ, άλλωστε. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το blade του, το Suzaku.

Στο Ζαν-Κλωντ δίνει τη φωνή του ο Tesshō Genda. Ο εν λόγω κύριος είναι παλιά καραβάνα του χώρου, με διάφορους ρόλους σε παλθιές κλασικές ιαπωνικές σειρές. Έδωσε επίσης φωνή στον Optimus Prime στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Το Suzaku, το Blade του, έχει τη φωνή του Takahiro Fujimoto. Με άλλα λόγια, το Suzaku έχει τη φωνή της χελώνας του Χελωνοτζίνι!

 

Για τη συνέχεια, σας έχουμε τον Αkhos με το δικό του blade, το Kamui. Μαντέψτε ποιό κλισέ αναπαριστά ο διοπτροφόρος φίλος μας!

Στον Akhos δίνει φωνή ο Nobunaga Shimazaki (ο Assassin του Fate/Zero), ενώ στο Kamui η Yuri Yamaoka (Beelzebub από το Umineko no Naku Koro ni).

Μπορείτε να μαντέψετε ποιός τον σχεδίασε;

 

 

 

 

Κι επειδή σας αγαπάμε, σας βρήκαμε και το νέο αμερικάνικο διαφημιστικό του παιχνιδιού.

Απολαύστε!

Κι άλλες αποκαλύψεις για το Xenoblade Chronicles 2!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων