Κι άλλη closed beta για το Arena of Valor

01 Ιούν
Κι άλλη closed beta για το Arena of Valor

Το Arena of Valor το περιμένουμε εδώ και καιρό για το Switch.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχαμε νέα του, αυτό όμως αλλάζει σήμερα!

 

Νέα closed beta για το Arena of Valor

 

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε μέσα από ένα Nintendo Direct λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του Switch και ήδη είχαμε μια closed beta στην Ευρώπη τον Ιανουάριο.

Έκτοτε, φαίνεται πως η Tencent μαστορεύει το παιχνίδι παρά τη σιγή ιχθύος που ακολούθησε και χθες ανακοίνωσε πως έρχεται η δεύτερη closed beta μέσα στο καλοκαίρι! Για να λάβετε μέρος, αρκεί να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εδώ για τη δυνατότητα να λάβετε μέρος!

Όσοι κερδίσετε το προνόμιο να λάβετε μέρος στη beta, θα ζήσετε τη δράση του παιχνιδιού μόλις ανοίξουν οι servers. Η Tencent ανέφερε πως θα αποστείλει τα beta keys στους επιτυχόντες αργότερα τον Ιούνιο. Όσοι τα λάβουν, θα μπορούν να παίξουν χωρίς περιορισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του closed beta test του Arena of Valor για το Switch.

Η διαφορά αυτή τη φορά είναι πως το beta test θα διεξαχθεί και στην αμερικάνικη ήπειρο. Το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει δεν το γνωρίζουμε ακόμη.

Κι άλλη closed beta για το Arena of Valor

| eShop, Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων