Κι άλλο DOOM για το Switch!

02 Οκτ
Κι άλλο DOOM για το Switch!

Μετά την πρώτη ανακοίνωση του DOOΜ για το Switch δεν είχαμε κάτι νεότερο.

Αυτό όμως αλλάζει σήμερα με ολοκαίνουρια στιγμιότυπα!

 

Νέα στιγμιότυπα από το DOOM στο Switch

Μέχρι τώρα, το μόνο υλικό που είχαμε από το DOOM προερχόταν από off-screen βίντεο χαμηλής ποιότητας. Σήμερα όμως, έχουμε μερικά στιγμιότυπα που προέρχονται απ’ ευθείας από την κονσόλα.

Ρίξτε τους μια ματιά!

 

 

 

Έχοντας τερματίσει το παιχνίδι στο PC με maximum grafics, μπορώ να πω πως είναι αρκετά εμφανής η μείωση της ποιότητας στα γραφικά. Από την άλλη πλευρά, σε ένα τέτοιο παιχνίδι το σημαντικότερο είναι η ταχύτητα και η ομαλότητα. Κι αυτό είναι κάτι που πολύ συχνά παραβλέπουν πολλοί. Σε τελική ανάλυση, τα γραφικά είναι ικανοποιητικότατα και αρκετά αξιοπρεπή. Ευτυχώς έχουμε ξεπεράσει τη φάση που τα «μειωμένα» γραφικά έμοιαζαν με εμετό από τρίγωνα.

Εφόσον το παιχνίδι τρέχει σταθερά σε 30 FPS, είναι φορητό και κυρίως, σε physical μορφή, τότε πολλά μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Ακόμη και με τα εφέ του παιχνιδιού όπως είναι, η διαφορά θα είναι εμφανής μόνο σε όσους έχουν παίξει το παιχνίδι αλλού και ψάχνουν να βρουν τις διαφορές. Πιστέψτε με, αλλά όταν παλεύει κανείς να επιβιώσει από κάθε είδους σατανίλα μέσα στην καταιγιστική δράση του DOOM, το τελευταίο που θα κοιτάει είναι αν τα textures είναι χαμηλής ανάλυσης.

Φυσικά, αυτό που μπορούμε σίγουρα να αναμένουμε είναι ατελείωτες συγκρίσεις και αναλύσεις για το ακριβώς τι λείπει από τα γραφικά σε σχέση με τα δυνατότερα συστήματα. Από την άλλη, ακόμη και για τα παλιότερα DOOM έχουμε συγκρίσεις μεταξύ των εκδόσεων, 20+ χρόνια μετά!

 

Εσείς, τι γνώμη έχετε; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω, ή ξεκινήστε την κουβέντα στο server μας στο Discord!

 

 

 

Πηγή

Κι άλλο DOOM για το Switch!

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων