Κι άλλο DOOM, μόνο για την πάρτη σας!

10 Νοέ
Κι άλλο DOOM, μόνο για την πάρτη σας!

Επειδή λίγο DOOM ποτέ δεν αρκεί, είπαμε να σας κακομάθουμε με ακόμη περισσότερα βίντεο από το εκρηκτικό παιχνίδι.

Πάμε να δούμε τι σας έχουμε!

 

Το trailer της κυκλοφορίας του DOOM για το Switch!

Μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού σήμερα στην αγαπημένη μας κονσόλ, εμφανίστηκε και το επίσημο trailer! Απολαύστε και συνεχίζουμε με ένα αρκετά ενδιαφέρον review video, που απαντά σε ένα σημαντικό ερώτημα.

Αξίζει να αγοράσετε το DOOM, αν το έχετε ήδη αγοράσει σε κάποια άλλη κονσόλα ή στο PC; Γιατί αν δεν το έχετε αγοράσει, τότε η απάντηση είναι προφανής και είναι ναι!

 

 

 

Multiplayer στο Switch

Προφανώς, το παιχνίδι δεν αποτελείται μόνο από το χορταστικότατο single-player campaign. Αν το αποκτήσετε, τότε θα έχετε πρόσβαση και στο γεμάτο δράση multiplayer κομμάτι! Να έχετε μόνο υπόψιν πως από τη Switch version απουσιάζει η επιλογή δημιουργίας χάρτη μέσω του snapmap mode. Οπότε δυστυχώς αυτή η λειτουργία δε θα είναι στη διάθεσή σας. Κατά τα άλλα όμως, το multiplayer είναι εδώ με τα όλα του! Αν θέλετε να δείτε τι σας περιμένει, τότε απλά δείτε το βίντεο που σας έχουμε ετοιμάσει παρακάτω!

Απολαύστε το multiplayer mode του παιχνιδιού σε δράση:

 

 

Αν και θα λέγαμε πως είναι εμφανείς (για όσους έχουν παίξει το παιχνίδι στο PC) οι ελλείψεις στς λεπτομέρειες των γραφικών, το παιχνίδι είναι εντυπωσιακά πιστή μεταφορά. Και, μιλώντας από εμπειρία, στους ρυθμούς που τρέχει το παιχνίδι, δύσκολα θα παρατηρήσετε την έλλειψή τους.

Εσείς, πώς το βλέπετε; Τι γνώμη έχετε;

Κι άλλο DOOM, μόνο για την πάρτη σας!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων