Το Kirby: Planet Robobot πούλησε το 60% της αρχικής παρτίδας στην Ιαπωνία

11 Μαΐ

kirby-planet-robobot-1-656x328

H Media Create δήλωσε πως το παιχνίδι Kirby: Planet Robobot πούλησε 145.000 κομμάτια την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με στοιχεία από τις 28 Απριλίου μέχρι 1 Μαΐου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Dengeki δίνει περισσότερες πληροφορίες για την πορεία του τίτλου και αναφέρει πως πούλησε το 60% της αρχικής παρτίδας κυκλοφορίας, τα νούμερα που δίνει το περιοδικό είναι στα 129.000 κομμάτια. Το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς Triple Deluxe είχε πουλήσει την πρώτη εβδομάδα 219.000 κομμάτια και πούλησε γενικά τα 734.000 κομμάτια. Φαίνεται γενικά πως το παιχνίδι πούλησε λιγότερο αλλά τα παιχνίδια Kirby φαίνεται πως πάντα έχουν συνεχόμενη δυναμική κατά την διάρκεια ζωής του τίτλου στα ράφια των καταστημάτων δεν νομίζουμε να υπάρξει μακροπρόθεσμο πρόβλημα.

Επίσης να υπενθυμήσουμε πως δεν υπάρχουν οι ψηφιακές πωλήσεις στην ανάλυση και των δύο πηγών.

Πηγή

Το Kirby: Planet Robobot πούλησε το 60% της αρχικής παρτίδας στην Ιαπωνία

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων