Κλείνει το Miitomo και κανένας δε νοιάζεται

25 Ιαν
Κλείνει το Miitomo και κανένας δε νοιάζεται

Να και κάτι που δε θα ξαφνιάσει κανέναν: Η Nintendo ανακοίνωσε το τέλος του Miitomo.

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το app της Nintendo, παρακάτω:

 

Η ανακοίνωση της Nintendo σχετικά με το τέλος του Miitomo

 

Σας ευχαριστούμε που απολαύσατε το Miitomo!

Οι υπηρεσίες της εφαρμογής θα λήξουν στις 09/05/2018

Η πώληση των Miitomo έληξε στις 24/01/2018.
Μέχρι τη λήξη όλων των υπηρεσιώνστις 09/05, θα προσφέρουμε καθημερινά login bonuses με Miitomo coins και game tickets για να μπορείτε να παίζετε Miitomo Drop και να χρησιμποιείτε το Miitomo shop.
Δείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Σχετικά με το app μετά τη λήξη των υπηρεσιών του

  • Αν το ανοίξετε μετά τις 09/05, θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει για το τέλος της υπηρεσίας. Δε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμία από τις λειτουργίες του app.
  • Μπορείτε να μεταφέρετε το Mii™ character στο Nintendo Account κάνοντας σύνδεση με το Miitomo. (Η προσωπικότητα και άλλες πληροφορίες δε θα μεταφερθούν)
  • Sidekick Mii characters θα διαγραφούν. Μπορείτε να κρατήσετε τα Sidekick Mii characters αποθηκεύοντάς τα ως QR Code® πριν τη λήξη των υπηρεσιών. Αυτά μπορούν να μεταφερθούν στο Mii Maker του Nintendo 3DS™ ή του Wii U™.
  • Δε θα μπορείτε να δείτε Miifotos, ούτε και Miifotos που έχετε μοιραστεί στα social media. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε Miifotos, θα πρέπει να τις αποθηκεύσετε στη συσκευή σας πριν τη λήξη των υπηρεσιών.
  • Εικονίδια και ρούχα του από το app στο Nintendo Account ή το Super Mario Run™ δε θα εμφανίζονται μετά τη λήξη των υπηρεσιών.
  • Δε θα υπάρξουν κανενός είδους επιστροφές χρημάτων. Ανακοινώνουμε τη λήξη υπηρεσιών από τόσο νωρίς για να ξοδέψετε όλα τα game tickets και τα Coins.
  • Μέλη του My Nintendo που κέρδισαν Platinum Points παίζοντας το Miitomo θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν για ανταμοιβές στο My.Nintendo.com και μετά τη λήξη των υπηρεσιών.

 

 

 

Πηγή 1Πηγή 2

Κλείνει το Miitomo και κανένας δε νοιάζεται

| iOS/Android, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων